taktiez si treba zistit ci ti na tu skolu kam sa hlasis vobec uznavaju nahradu maturity, u nas sa stavalo ze si decka pirobili certifikaty a nakoniec museli aj odmaturovat lebo zistili ze na niektorych vyskach vyzaduju z polovice subjektivne ohodnotene maturity nez objektivne cambridge-ske skusky..... co uz
a pozeram ze mas len 16, tak si zisti kedy robit certifikat lebo jednemu ho ako nahradu neuznali len kvoli tomu ze ho robil pred 4 ci kolkymi rokmi, co bolo viac nez povolena lehota, co je dalsia chujovina lebo jazyk sa len tak lahko nezabuda ale co uz, ved sme na slovensku
@klaudiqaaa to s tou platnostou chujovina neni vacsina certifikatov ti plati len dva roky respektive je na nich napisane ze po 2 rokoch sa odporuca pretestovanie
Myslím, že tam nemáš známku z angliny. Ale ak by si sa rozhodol maturovať aj napriek tomu, že máš certifikát, tak maturuješ len ústne. Teda aspoň tento rok je to tak.
no, mne ide o to, že mi na uni budú brať priemer maturitného vysvedčenia... a ked tam budem mat SJ/CHEM/BIO iba, tak mi njeaká zla viac zhorší priemer ak tam budem mať 4 známky...ale tak zase ak pokazim maturu z angliny... čo mi ty navrhuješ? Risknut zlu znamku z aj (pre mna je 2 zla) a ist na maturu, alebo neist na maturu a tiez risknut že budem mat priemer iba z troch predmetov?
@sacrifice nie je presne ten co mu ho neuznali mal cae
@kaylee sprostost je skor zabudnut jazyk pocas 2 rokov, jazyk je ako naucit sa snowboardovat, aj ked 2 roky nejazdis, na 3. rok ti chvilku potrva rozjazdit sa a potom ides presne tak ako pred 2 rokmi
@sorum pozri, mozes si spravit aj certifikat, aj ist maturovat, popripade by si si zistil ci nedavaju nejake body naviac za certifikaty, nehovoriac o tom, ze ten ti ostava a ked budes hladat nejaku brigadu/pracu kde vyzaduju anglicky jazyk budes mat doklad o tom ze uroven tvojej anglictiny je C1
ja si robím FCE ako náhradu maturity, ale ide o to, že musíš vedieť, či to aj škola, kde sa hlásiť, berie Kamarát sa hlási do Anglicka, teda už je podmienečne prijatý ( ) a robil nie CAE, ale IELTS myslim a na C1, lebo do Anglicka jazyk musí byť dobrý naozaj, lebo nač ti tam ísť, ak by si jazykom zaostával, takže pozeraj sa na to nie z maturitného, ale z vysokoškolského hľadiska a trošku aj tak do buducnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no, mne ide o to, že mi na uni budú brať priemer maturitného vysvedčenia... a ked tam budem mat SJ/CHEM/BIO iba, tak mi njeaká zla viac zhorší priemer ak tam budem mať 4 známky...ale tak zase ak pokazim maturu z angliny... čo mi ty navrhuješ? Risknut zlu znamku z aj (pre mna je 2 zla) a ist na maturu, alebo neist na maturu a tiez risknut že budem mat priemer iba z troch predmetov?
a @emilywolf to site v podstate...
dakujem baby za pomoc
@kaylee sprostost je skor zabudnut jazyk pocas 2 rokov, jazyk je ako naucit sa snowboardovat, aj ked 2 roky nejazdis, na 3. rok ti chvilku potrva rozjazdit sa a potom ides presne tak ako pred 2 rokmi
@sorum pozri, mozes si spravit aj certifikat, aj ist maturovat, popripade by si si zistil ci nedavaju nejake body naviac za certifikaty, nehovoriac o tom, ze ten ti ostava a ked budes hladat nejaku brigadu/pracu kde vyzaduju anglicky jazyk budes mat doklad o tom ze uroven tvojej anglictiny je C1