ak chces ze fest cierne tak skus skor tekutu linku. ja pouzivam GOSH vodeodolnu neni sice uplne totalne cierna ale ja si ju aj tak rozmazavam cize mi uplne vyhovuje
@kaylee Ja linku mám... ale chcem ceruzku lebo si ju dávam do vnútorného viečka (tak sa to povie? neviem.. ale hádam sa chápeme =D) no a to mi nekreslí.... mala som oriflame a avon a tie boli super.. ale teraz už nemám kde objednávať takže chcem nejakú takú z normálne drogérie =D a nejakú čo bude samozrejme písať lebo aj včera som si kúpila od Dermacolu a na ruke písala úplne super, ako tie 2 čo mám ale na oko nekreslí vôbec =/
@Weeninka Miss Sporty je výrazná práveže...veď ju používam a kreslí najlepšie zo všetkých ceruziek na oči (môže sa stať, že su aj lepšie, ale nedám za jednu ceruzku 10€)...
a okrem toho..na vnútornom viečku nevydrží žiadna linka od rána do večera, treba obnovovať tú linku, keď už...
Počuj, odšrubovala si vrchnáčiky, že ti nič nekreslí?
IMHO Miss Sporty vysúvacia farbí veľmi dobre, aj keAď sa rozmazáva hádam po bradu.Od S-he Stylezone mám modrú kajalovú (hej, modrú ) a tá je perfektná, hádam aj čierna bude.
@lilluska228 Tuhé, mazľavé, farebné, obstojne drží.Napr. to, čím si Indky maľujú bodku na čelo.
Po domácky sa pripravuje zo sadzí po spálení mušelínu napusteného extraktom zo santalového dreva a ricínového oleja, s pridaným kravským maslom.(Neodporúčam.)Priemyselne bohvieako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a okrem toho..na vnútornom viečku nevydrží žiadna linka od rána do večera, treba obnovovať tú linku, keď už...
neviem, ja si buď tesne pod vnútorným viečkom robím tenučkú linku alebo ptm väčšiu, lebo na vnútornom mi to nevydrží ani hodinu..
Počkaj chvílu a možno zistíš, že napríklad niekto s tvojej terajšej triedy by ti to mohol objednať, lebo ako som písala, je ich veľmi veľa
IMHO Miss Sporty vysúvacia farbí veľmi dobre, aj keAď sa rozmazáva hádam po bradu.Od S-he Stylezone mám modrú kajalovú (hej, modrú ) a tá je perfektná, hádam aj čierna bude.
Po domácky sa pripravuje zo sadzí po spálení mušelínu napusteného extraktom zo santalového dreva a ricínového oleja, s pridaným kravským maslom.(Neodporúčam.)Priemyselne bohvieako.