OA je môj sen tam isť veľmi by ma také bavilo len že ich je už veľa.. Skoro každý ( v mojom okolí ) má obchodnú akadémiu.. Cestovný ruch ani nie a myslím že je to nový odbor .. Chodí tam niekto je to dobré ?
Ja chodím na OA. Si premysli, či by ťa to fakt bavilo, ale myslím, že radšej OA ako cestovný ruch. V cestovnom ruchu môžeš pracovať aj z obchodnej...prípadne ísť potom na takú výšku a myslím, že na SK z cestovného ruchu nejak nevyžiješ...tak max do cestovky môžeš ísť robiť alebo do hotela a to môžeš aj z obchodnej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale vsak ty nepozeraj na to, kolko ludi chodi na OA, vyber si podla toho, co ta viac bavi
Ja chodím na OA. Si premysli, či by ťa to fakt bavilo, ale myslím, že radšej OA ako cestovný ruch. V cestovnom ruchu môžeš pracovať aj z obchodnej...prípadne ísť potom na takú výšku a myslím, že na SK z cestovného ruchu nejak nevyžiješ...tak max do cestovky môžeš ísť robiť alebo do hotela a to môžeš aj z obchodnej...