Chcela by som sa spýtať či tu niekto neštuduje cestovný ruch alebo nechystá sa tam...mala by som záujem ísť študovať buď do PO alebo do KE. Aké sú podmienky prijatia a z čoho sa vykonávajú príjímacie skúšky??....počula som, že je tam matika dosť ťažká, j
a co sa tyka Manazmentu hotelierstva a turizmu v PO... tak vela stastia... hlasi sa tam tisic ludi, pokial nie si jednickarka na gymnaziu, tak ziadna sanca...
mna do presova na cestovny ruch zobrali a povrdzujem @2 boli sme tam sami gymnazisti jednotkari/dvojkari a zopar jednotkarov hotelakov.. inak ked som tam chodila, tak brali na manazment spolu a to zameranie sa vyberalo az potom.
kvalita je tam otrasna... niekde dostavas Acko pomaly uz len za to, ze sa unuvas dostavit na hodinu... ja som tam vydzrala az rok, zbalila si svestky ako sa povie a prestupila na inu vs, kde som neporovnatelne spokojnejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
kvalita je tam otrasna... niekde dostavas Acko pomaly uz len za to, ze sa unuvas dostavit na hodinu... ja som tam vydzrala az rok, zbalila si svestky ako sa povie a prestupila na inu vs, kde som neporovnatelne spokojnejsia