Ja s photoshopom vôbec neviem narábať príliš chaotické mi to pripadá.photo impression má všetko čo potrebujem a dá sa s tým lahko narábať.. ..aj ked na niektoré funkcie som prišla až po roku používania
@xhtml tomuto ty hovoris: upravena fotka vo photoshope? myslim, ze mayo to myslel uplne inak..si snad zase jediny, kto to nechape? povedz, preco sa takto musis neustale strapnovat...nema to ani zmysel a nieje to ani vtipne
@mayo ale ide o to, ze ludom pises, aby nerobili gyce a pritom ich robis aj ty sam, takisto nemozes povedat, ze ziadne fotky neupravujes.. henten styl, viz fotky vyssie, take upravy frcali v rokoch 2000-2003
@freedomko kazdu fotku este trochu doostujem a ked odfotim nieco v rychlosti a je to tmave, zosvetlim, pomenim kontrast, pripadne zjemnim prepali, ziadne futuristicke hluposti. no co mame novy fotak, uz len to ostrenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
(ked nieco robim, tak to nepovazujem za upravu fotiek, pretoze vysledkom neni fotka, a jednoznacne sa to deje v gimpe...)
Lebo potom to nieje fotka, ale photoshop-bullshit.
este si si nevsimol, ze snad nikto na birdze nema na teba pozitivny nazor? skus hadat, preco to tak je
keby si poznal Mac, tak by si aj vedel o čo ide
@freedomko vysvetľovanie je pre teba povyšovanie?
k tomu gýču, opakujem, keby si mal mac, tak by si vedel o čo ide
a voilá, snapshot na svete
najviac zmárnený čas je ten, keď Ti človek niečo vysvetľuje
ale ja nic ja som zaujaty ( aspon podla teba )
@xhtml ty robis upravy len ktore su IN ?
doostrenie:
ztmavene okolie, zosvetelna voda:
vacsia teplota:
"malovanie svetla":
atd
ale aj signatury
tak takto