Cez ktorý zahraničný internetový obchod je najvýhodnejšie nakupovať? (eBay, Amazon)
Zdravím, chcel by som zistiť, odkiaľ sa najviac oplatí nakupovať...dodacia lehota ma moc neštve, skôr poštovné a clá...konkrétne sa jedná o oblečenie max. do 50-70€, ešte neviem presne.
@etelnair detail viem že je to doprava ako taká ale mne sa páči to moje pomenovanie Preto to tak volám lebo ked som si kupoval posielal loďou a ďalej neviem ako balík putoval ...
@etelnair ale tak uznaj sám že to sa nakkt vyjadruje, ke´d cele poslovensky je to "pouličný slovník" alebo nejaká iná jeblo znejuca kktina a bez toho "slovnikom " by mi zase veta pripadala nekompletná, naložil som si no
@depropex Mám strach že to opäť nepochopis snažil som sa tí vysvetliť že neposielaju balíky iba lietadlom ale aj loďou davaj pozor na mozog je to náročné na pochopenie
ja som z ebay nakupoval za celkovu sumu menej ako 3 eura, slo mi to skoro 3 tyzdne z ciny ale prislo to bez problemov.. oni to posielaju velmi lacno, oplati sa hladat predavajucich z ciny, tam vatsinou postovne neplatis.. na rozdiel od ameriky, kde byva postovne aj 6 - 8 nasobne drahsie nez vec co kupujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inac to ze existuju aj nemecke a neviem ake amazony ... ako srsly ?
mal by som vytiahnut internetove paty zo slovenskych a americkych serverov
Inak ja som si objednával zatiaľ len z nemeckého infrarot.de a amerického hottopic.