cvičiť asi ňy. myslím, že na to ani veľmi čas ňebudem maťi, keďže som po milióntom roku doma v domoviňe, teda chcem sa postretávať s kamoškovcami a všetky rozprávky a filmy, ktoré poznám aj zozadu pvójdu v telke.
no ani prežierať sa neplánujem.
síce po dňešnom pečení a rawení isto aj hovjenko buďem mať cukrové, ale vlastňe sa veľmi ňymám čím prejedať, lebo keďže sa mňe robí jedinej zvlášťi jedlosť, tak si toho spravím málinko a koláčovo mi ňechýba, akurát si požerem svoju rawčokinu a višne s makom, čo si pripravím miesto bobaljek.
Cvčila som, ale neobmedzovala som sa Povedala som si, že keď si cez rok normálne toľko nedoprajem, teraz budem jesť veeeľa, že potom po sviatkoch už toľko nebudem chcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mam dostatok pohybu a papam, na co mam chut.
no ani prežierať sa neplánujem.
síce po dňešnom pečení a rawení isto aj hovjenko buďem mať cukrové, ale vlastňe sa veľmi ňymám čím prejedať, lebo keďže sa mňe robí jedinej zvlášťi jedlosť, tak si toho spravím málinko a koláčovo mi ňechýba, akurát si požerem svoju rawčokinu a višne s makom, čo si pripravím miesto bobaljek.