Dnes mi kamos povedal, ze chlapi si proste vycitky nerobia ked podvadzaju frajerku, to len zeny su take ze si vycitaju za oboch ze co a preco a co s tou jeho a podobne. suhlasite s tym??
aky ma zmysel delit ludstvo na muzov a zeny a kazdemu pridelit urcite vlastnosti ktore ma kazdy predstavitel daneho pohlavia? ved kazdy je iny, a moze reagovat inak? proste O_o
Nejdem hovoriť za všetkých...
ale poznám chalana (moj ex), ktorý si priznáva, ze nemá svedomie...žiadne výčitky...
chodil s jedným dievčaťom a vkuse ju podvadzal...raz som sa ho spýtala ci mu jej nie je ľúto...povedal ze nie..vraj ľúto by mu jej bolo len keby sa o tom dozvedela.
...
nie, nie....vsetci chlapi su rovnaki...a teraz vazne, poznam zopar bab, ktore si nerobia vycitky, ak podvadzaju svojho frajera alebo mal (uz sa s nimi nebavim) som zadane kamosky, ktore sa veselo sli kurvit do klubov a obhajovali sa, ze je to ich vec alebo ze az nesukaju...to vies, kazdy ma inu definiciu nevery...navyse, so mnou sa raz vyspala zadana spoluziacka, ktora ma balila 3 mesiace, hrala sa na slusnu a hlavne nezadanu, po druhom sexe ma zasypala zdvorilostnymi frazami na ukoncenie nasho "pomeru", dala najavo, ze je vlastne zadana a po tyzdni od sexu usudila, ze si nerozumieme, aby sa ma zbavila......takze pohlavim to nebude, neboj
nikdy som nepodviedol, nikdy by som to neurobil a pritom viem že čo som mal vzťah a akýkolvek vzťah budem niekedy ešte mať, viem že budem jediný kto nikdy nepodvedie (ľudí čo hovoria ,,nikdy nehovor nikdy,, posielam teraz rovno do riti a to len z jediného dôvodu, poznám seba a poznám svoj charakter, takže áno, nikdy) ...
človek čo to urobí je hovado a bezcharakterná sviňa ktorá nedokáže ovládať svoje telo svojim primitívnym slabým mozočkom ... existuje nespočetne veľa výhovoriek na to prečo to niekto urobí no pravda je taká že ak je človek s niekym, má záväzok a obaja si dôverujú, vkladajú do seba niečo a navzájom sa rešpektujú ... nič viac k tomu netreba
ľuďom proste neverím a zväčša viem pri bežnom rozhovore hneď odhadnúť aký typ človeka sa predomnou nachádza, hlavne ženám neverím a nikdy ani veriť nebudem pokiaľ mi nejaká povie že to nikdy neurobí ,,ale budem to žiaľ z nej cítiť inak,, ... to by musel byť mega-super-ultra-neskutočný argument aby som si povedal ... ,,hmmm tak toto je človek jak má byť,,
takže nesúhlasím skoro s ničím v tomto fóre hh ľudia sú egoistické hovadá a nič skutočne hodnotné v nich žial nenachádzam ... teda, aspoň ma o tom doteraz nepresvedčili ... vždy sa to totiž nakoniec zvrtlo
Vo všeobecnosti sa dá povedať, že muži vnímajú veci menej citlivo a sú náchylnejší na promiskuitné správanie ale toto bude podľa mňa hlavne tým, že už to aby niekto podvádzal vyžaduje určité charakterové znaky, čo môže byť príčina toho, že muži čo podvádzajú nemajú výčitky. U žien čo podvádzajú to môže byť podobne. Podložiť svoju úvahu reálnou skúsenosťou našťastie neviem.
@26 som si myslel že som jediný kto si je istý žeby nepodviedol
Bezdebaty sú muži aj ženy čo dokážu podviesť , klamať ti o tom do očí a ešte aj sa usmievať. Ak podvádza , nemá svedomie, čiže ani výčitky. Ale ruku na srdce , koľko je takých žien čo bez výčitiek dlhodobo podvádzajú ? Lebo ja také žiaľ poznám (hoci už sa rozišli lebo sa na to prišlo). Zas len na chlapcov všetko , my sme nevinné..
@lucy92 chcel som poukázať na to-odpovedať ti , že sú zlí aj dobrí chlapci rovnako aj zlé a dobré dievčatá.Aj niektorí chlapci si vyčítajú podvádzanie za oboch..Rozumieš mi snaď
@melancholik No neviem no, ty si snáď akýsi ubermensch no nie? ...myslel si to vážne ?...
-ľuďom proste neverím a zväčša viem pri bežnom rozhovore hneď odhadnúť aký typ človeka sa predomnou nachádza.
-ľudia sú egoistické hovadá a nič skutočne hodnotné v nich žial nenachádzam ... teda, aspoň ma o tom doteraz nepresvedčili ... vždy sa to totiž nakoniec zvrtlo
- ( (ľudí čo hovoria ,,nikdy nehovor nikdy,, posielam teraz rovno do riti a to len z jediného dôvodu, poznám seba a poznám svoj charakter, takže áno, nikdy)
Ved ja sa okolo teba budem báť prejsť,len aby si ma nedajbože neodhadol.
@nenavidim okrem sarkazmu si chcel vyjadriť aj nejaký iný postreh ktorý by interpretoval z tvojho názoru aj niečo iné ako len moju ubermensch podstatu?
@50 ..nie..Len som chcel vtipnejšou, možno trošku expresívnejšou formou naznačit moju nesympatiu k autorovi spomínanych, pre mna nepríjemne vplývajúcich viet bez snahy použiť akýkoľvek vulgarizmus. fakt som sa snažil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale poznám chalana (moj ex), ktorý si priznáva, ze nemá svedomie...žiadne výčitky...
chodil s jedným dievčaťom a vkuse ju podvadzal...raz som sa ho spýtala ci mu jej nie je ľúto...povedal ze nie..vraj ľúto by mu jej bolo len keby sa o tom dozvedela.
...
ja som napríklad kedysi mával výčitky aj keď som babu ktorú som ľúbil a ani nevedela že existujem v predstavách "podviedol".
A ano len zeny maju svedomie, to mi raz naznačila @lucy92
nikdy som nepodviedol, nikdy by som to neurobil a pritom viem že čo som mal vzťah a akýkolvek vzťah budem niekedy ešte mať, viem že budem jediný kto nikdy nepodvedie (ľudí čo hovoria ,,nikdy nehovor nikdy,, posielam teraz rovno do riti a to len z jediného dôvodu, poznám seba a poznám svoj charakter, takže áno, nikdy) ...
človek čo to urobí je hovado a bezcharakterná sviňa ktorá nedokáže ovládať svoje telo svojim primitívnym slabým mozočkom ... existuje nespočetne veľa výhovoriek na to prečo to niekto urobí no pravda je taká že ak je človek s niekym, má záväzok a obaja si dôverujú, vkladajú do seba niečo a navzájom sa rešpektujú ... nič viac k tomu netreba
ľuďom proste neverím a zväčša viem pri bežnom rozhovore hneď odhadnúť aký typ človeka sa predomnou nachádza, hlavne ženám neverím a nikdy ani veriť nebudem pokiaľ mi nejaká povie že to nikdy neurobí ,,ale budem to žiaľ z nej cítiť inak,, ... to by musel byť mega-super-ultra-neskutočný argument aby som si povedal ... ,,hmmm tak toto je človek jak má byť,,
takže nesúhlasím skoro s ničím v tomto fóre hh ľudia sú egoistické hovadá a nič skutočne hodnotné v nich žial nenachádzam ... teda, aspoň ma o tom doteraz nepresvedčili ... vždy sa to totiž nakoniec zvrtlo
a odpoved ti snad uz sama vyplynula..ano, zalezi to od konkretneho cloveka
byť človekom, znamená vedieť odpúšťať, pochopiť a pokoriť sa i vtedy, keď to moc bolí....
a to je jedno či je to muž alebo žena...
A jj,si naivna a dost :ehm:
Bezdebaty sú muži aj ženy čo dokážu podviesť , klamať ti o tom do očí a ešte aj sa usmievať. Ak podvádza , nemá svedomie, čiže ani výčitky. Ale ruku na srdce , koľko je takých žien čo bez výčitiek dlhodobo podvádzajú ? Lebo ja také žiaľ poznám (hoci už sa rozišli lebo sa na to prišlo). Zas len na chlapcov všetko , my sme nevinné..
-ľuďom proste neverím a zväčša viem pri bežnom rozhovore hneď odhadnúť aký typ človeka sa predomnou nachádza.
-ľudia sú egoistické hovadá a nič skutočne hodnotné v nich žial nenachádzam ... teda, aspoň ma o tom doteraz nepresvedčili ... vždy sa to totiž nakoniec zvrtlo
- ( (ľudí čo hovoria ,,nikdy nehovor nikdy,, posielam teraz rovno do riti a to len z jediného dôvodu, poznám seba a poznám svoj charakter, takže áno, nikdy)
Ved ja sa okolo teba budem báť prejsť,len aby si ma nedajbože neodhadol.
(Inač som tiež proti podvádzaniu )
to vše.