Pekné, ale zároveň inteligentné...nie nejaké slepičky a husičky s IQ 80...Nejaká zrelá...ktorá už má za sebou éru užívania si a diskoték..a taká skôr s ktorou sa dá porozprávať, je komunikatívna, vie, čo chce od života a tak pod.
vážim si ženy, ktoré si stoja za slovom, ktoré sa vzdelávajú a starajú o seba viac ako iné, ktoré vedia čo chcú a neboja si za tým ísť...rozhodne nemám rád typ ženy ktorá sa zariadi tak ako chlap povie keď je to proti jej vôli...mám rád u ženy zdravé sebavedomie a akčnosť...
taktiež nemám rád ženy ktoré hľadajú výhodné vzťahy kde jej partner robí chodiacu kreditnú kartu a ktoré majú potrebu každý víkend ísť von opiť sa, fajčiť atď...
Tie ktore su verne, tolerantne, mile, inteligentne, prirodzene pekne, vtipne, originalne, nedavaju kazdemu, nie su vypocitave a taktiez nevazim si pokrytectvo a silny nedostatok sebareflexie...takze takto v skratke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak musi byt skvela zhovorciva mat podobne zaujmi ako ja a potom aj taka co ma pritahuje psychicky a fyzicky
husi nie
celkovo moc.... nemusim baby
taktiež nemám rád ženy ktoré hľadajú výhodné vzťahy kde jej partner robí chodiacu kreditnú kartu a ktoré majú potrebu každý víkend ísť von opiť sa, fajčiť atď...
(ale tie tety by sa asi nebáli postaviť na váhu, to je pravda)