keď si pekná a máš dobrú postavu môžeš sa pred ním aj skydnúť, strápniť sa a vyliať na neho kávu a prijal by... ale keď nie si atraktívna, tak je omnoho väčšia pravdepodobnosť, že by odmietol...
@danica123 no keby pozyva ona, to by znamenalo, že platí ona.. tým pádom by som jej spravil pekný účet prípitok suche martini, predjedlo, nieco s kaviarom, polievka talianska rajcinova, hlavny chod jahnacie na hubach, dezert tiramisu, za tým flasu cerveneho traminu no a potom by som to roztocil finlandiu s pivom, kym by som nepadol a potom by som ju poprosil, nech mi zavola taxik domov a krasny den za nami
osobna skusenost-ziadna mala som raz nutkanie ale myslim ze urcite by odmietol a teraz uz je neskoro no to je jedno...zavolaj ho ak nic ine tak budete kamarati, lepsie sa spoznate a nebudes lutovat ze si to neurobila ako teraz ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
IS SHE HOT???
do dnes sa divím kde sa vo mne vôbec vzal takýto nápad
po dvoch mesiacoch mu došlo, že sa s ním asi nechcem len kamarátiť
a potom ma poslal do p...
...ale ak má viac ako 16, možno to ocení a bude chápavejší a predvídavejší