Ten prah otravovania je velmi vysoko, ale dusne prostredie tiez velmi nemusim.... Ze nemusime vediet co ten druhy robi kazdych 5 minut je tiez urcitym prejavom vzajomnej dovery....
Vztah nie je klietka , ci vezenie. Vernost musi byt, ale aka taka sloboda pohybu tiez.
Kedze mam v podstate vztah na dialku (40km) tak mi nevadi ked sa mi casto ozyva.. Problem je ten, ze pracujem kedy ja uznam za vhodne (cize niekedy kludne aj cely den) a ked mi napise prave vtedy, ked riesim silne algoritmy, tak som ako spravny cholerik trochu vytoceny.. Ale inak v tom nevidim problem a tesim sa.
myslím že raz za deň stačí prípadne občas kľudne aj viackrát ak je chuť(aj tak väčšinou volám ja ale celodenne telefonovanie ráno doobedu naobed poobede pred večerou po večeri pred spaním...to by mi určite vadilo
mne by kludne stacilo aj raz za dva dni, ved ked sa neozve ona tak sa ozvem ja...a do dvakrat denne je premna prijatelne...s pristupom ako je v @1 by som sa na holku rychlo vyjebal...ak sa ani nevie sama od seba ozvat tak jej namne nemoze zalezat..
ja mu raz za čas píšem SMS, keď sa stane niečo zaujímavé (ale berte to tak, že v priemere raz/dvakrát do týždňa) a aj tak si pripadám, že som otravná.. ale to je asi tým, že on mne SMS nepíše skoro vôbec (už som sa tuším celkom zmierila s tým, že on nie je z tých, čo by chápali pointu toho
Ak by som si mala vyvolávať s frajerom tak často ako si segra vyvoláva s frajerom, tak by ma asi ..... Veď oni si volajú aj keď sú vo vedľajších miestnostiach. Alebo sú v jednej miestnosti a prezváňajú sa. Kristepane! Ale nenechajte sa pomýliť. Nie sú to žiadne zamilované ňu ňu ňu. Navzájom sa nasierajú a potom si od jedu pokladajú telefóny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vztah nie je klietka , ci vezenie. Vernost musi byt, ale aka taka sloboda pohybu tiez.
3x za deň beriem ako špehovanie,
4x ako buzeráciu,
5x ako psychický stav,
6x som schopný vraždiť.....
filip
A žeby som to brala ako "otravovanie", tak to isto nie