@benny233 mne to vadí, nakolko košela nemá elastický otvor na krk ako tričko, a všetko čo ma okolo krku sťahuje mi spôsobuje nervozitu/úzkosť/pocity stiestnenosti a tiež mám pocit že vyzerám až moc formálne. Radšej nosím skor volnejšie a neformálne veci
moc nenosim kosele a ked uz ano tak mam pod nou aj tricko no lebo to by asi nebol moc prijemny pohlad keby som tricko nemal a este by som ju mal aj rozopnutu
Ak som v škole/práci a mám kravatu, mám zapnuté všetky gombíky.
Ak nemám kravatu, ale som na nejakom slušnejšom mieste (škola, práca, nejaký podujatie), mám rozopnutý len 1 vrchný gombík.
Ak idem na nejakú party, pláž, atď... Teda je to menej formálnejšie, mám rozopnuté 2 gombíky ( prípadne keď chcem ukázať moje vypracované kozy, tak 3 ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak pokial to nie je nejaka huna tak mi to nevadi
Ak nemám kravatu, ale som na nejakom slušnejšom mieste (škola, práca, nejaký podujatie), mám rozopnutý len 1 vrchný gombík.
Ak idem na nejakú party, pláž, atď... Teda je to menej formálnejšie, mám rozopnuté 2 gombíky ( prípadne keď chcem ukázať moje vypracované kozy, tak 3 ).