Musí byť podla vás chalani baba pekná, keď je normálna,milá a smeje sa aj na vašich vtipoch? Teda nemyslím že by bola nejaká zas extra škrata hej Zalúbili by ste sa do takej?
ja som povrchny a so skaredymi ludmi sa zvycajne ani nebavim.. takze ano, malo by byt na nej nieco pekne aby som vobec mal chut spoznavat jej vnutorne vlastnosti...
clovek ktory ma nieco v hlave, ma charakter a co ja viem charizmu tak krasu (myslim tu vzhladovu vonkajsiu nepotrebuje. takze je to skor o tom nez o tom ze musi byt pekna.
@catmartina U mňa to skrátka inak fungovať nemôže. Prečo by som strácal čas s niekym, kto nespĺňa vzhladové ani charakterové vlastnosti? Vzťah je určitý záväzok, že to s tým človekom myslíš vážne, preto musí mať všetko. Keby som si našiel milú, úprimnú no nie príťažlivú slečnu, tak by som automaticky nemal chuť s ňou riešiť niečo viac, pretože sexualita je prirodzená súčasť zdravého vzťahu. A keby som si našiel nejakú tupú, chovaním strašnú, ale zato peknú a príťažlivú, tak by som ju akurát tak kefoval, resp. bola by dobrá len na to.
....vpodstate má pravdu, už ani ja sa nebavím so škaredými chalanmi, lebo majú tendenciu myslieť si, že keď je k nim dievča milé tak majú u nej šancu potom sú zbytočne otravní a potom sa ich je ťažko zbaviť...
Myslím, že by som nedokázal mať vzťah s niekým (kto by mal trebárs aj všetky mne milé vlastnosti), kto by ma absolútne vôbec nepriťahoval. Na druhú stranu nemôžem povedať, že žena musí byť dokonalá kráska. Nájdu sa aj ženy, s ktorými by som sa pustil do vzťahu skôr ako s mnohými krajšími, lebo jednoducho majú charizmu, niečo čo z nich vyžaruje. To mnoho fyzicky dokonale krásnych žien postráda. Sú to krásne bábiky, ktoré ale nemajú absolútne žiadnu iskru
Ak ma chalan niako fyzicky nepritahuje tak si s ním neviem nič viac predtsavit.. Ako nehovorím že musí byt dokonaly.. ale proste mjusí sa mi páčit apson trošku
Nemusi byt az tak pekna, staci je taka normalna...hlavne musi byt mila, aby nebola panovacna, neurazliva, rada sa smiala, bola otvorena ale nie velmi lacna, trochu naivna, proste typicka zenska so vsetkymi beznymi zenskymi "chybami".
nemusi, celkovo nemusi vyzerat ze 2m miss world.. ked tak mi ide skôr o spravanie, nejaku tu inteligenciu lebo s nejaku p* by som nevydrzal ani minutu a este ak by sa snu nedalo o nicom kecat a tak, samozrejme zas treba priznat ze by nemusela byt tiez extra skareda..no lepsie zakomplexovana ale to uz je aj to spravanie
Predpokladam, že sa ti niekto páči a ty si neveríš. Za pokus nič nedáš, dôveruj si, hlavne to vyžarovanie veľa spraví. Každý je niečím krásny a výnimoční, a to nie som teraz patetická, ale myslím to úplne seriózne. Krása je subjektívny pojem, aj tebe sa páčia možno tí, na ktorých by sa tvoje kamošky ani len nepozastavili .
V prvom rade ver si. Ak aj tak tam nebude tá "chémia" medzi vami, tak kašli na to. Chceš predsa niekoho, pre koho budeš najkrajšia, nie komu sa budeš strkať, aby si ta vsimol, no nie?
sice som zena ale vyjadrim sa, tak isto to plati aj u nas na opacne pohlavie, kazdemu sa paci nieco ine, musi ta na druhej osobe nieco zaujat, pre teba to moze byt prekrasny clovek a pre niekoho ineho nic-moc...
Musí byť aspoň priemerná. Žená nemá čo ine ponúknuť, len svoju vagínu a telo. Zapamätajte si, že ma len svoje telo a vagínu, inak je úplne bezcenný tvor z ktorým by sa inak žiaden chlap nebavil (kto by sa bavil povedzme s vysávačom?)
@tommyhot v jednej diskusii sa ukazujes ako spravny clovek a v druhej napises ze sa ani nebavis so skaredymi ludmi ? (ach) ja uz tento svet fakt nechapem
A ty sa snáď bavíš zo ženami preto, lebo od nich čakáš nejakú rozumnú myšlienku, resp. pre ich "zaujímavú" osobnosť? Za mužsko-ženskou komunikáciou vždy stoji sexualita => áno, ženy sú zaujímavé len svojim telom a tým jedným telesným otvorom navyše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
aj pekny clovek moze mat skarede vyzarovanie a naopak
snáď som sa vyjadrila dosť jasne
ale môže byť pre iných škaredý a mne sa páčiť.
už sa to raz stalo.
zistila som, že jel strašný idiot.
a teraz čakám na pekných
A nie,nemusí však aj špatné babi majú chalanov, ale ide o to že väčšina chlanov chce babu ktorá je pekná a tento názor je aj všeobecne rozšírený...
jeb tristvrtka komentov zeny
pre kazdeho znamena krasa nieco ine zvysok je tvoja tinedzerska fantazia...
chvalabohu oni ma nenapadli ale pridavaju sa do zoznamu vlastne
fakt na tom az tak nezalezi...
a zo sexu sa nenaješ, keď bude pekná
a škaredú čo vie všetko ako má byť, ti aspoň kamaráti nepreťahujú ........filip
Lacné veci ma neberú ...
jeden povie, tá je krásna..
druhý zas že je škaredá..
....vpodstate má pravdu, už ani ja sa nebavím so škaredými chalanmi, lebo majú tendenciu myslieť si, že keď je k nim dievča milé tak majú u nej šancu potom sú zbytočne otravní a potom sa ich je ťažko zbaviť...
Ako ja osobne teda nemozem
To nepresiahne kamaratstvo
A moze mat aj neviem ake super charakterove vlastnosti... Neda sa nic robit
+ je coraz menej milych dievcat..
inak @37
V prvom rade ver si. Ak aj tak tam nebude tá "chémia" medzi vami, tak kašli na to. Chceš predsa niekoho, pre koho budeš najkrajšia, nie komu sa budeš strkať, aby si ta vsimol, no nie?
tak podla mna neni skareda takze nevadilo by mi ze neni pekna ale ze je len taka obycajna alebo ako to povedat
@nehalem ty si co iluminat cislo 1 ? ci co podla toho avataru a podla komentu ..... to akoze ty sa bavis s babou preto ze ma picu a dobre telo ?
A ty sa snáď bavíš zo ženami preto, lebo od nich čakáš nejakú rozumnú myšlienku, resp. pre ich "zaujímavú" osobnosť? Za mužsko-ženskou komunikáciou vždy stoji sexualita => áno, ženy sú zaujímavé len svojim telom a tým jedným telesným otvorom navyše.
Alebo si nenaročný ...
Nepačia s ami baby čo zanimi prideš usmeješ sú somna cele vlhké...
ďakujem neprosím .... Mám rad ženy čo idu nato opatrne nepovedia osebe hned všetko ...
A bohužial takých je málo ...
Aj nejaký argument prečo, či len čisto urážka?