Ku podivu nie som chalan . Ide o to, že chalan, s ktorým som predtým niečo riešila, mi po nejakej dobe napísal, že by to nefungovalo, a že bude lepšie, keď budeme kamaráti. Poznám ho natoľko dobre, aby som vedela, že fakt chcel byť kamarát. Ibaže keď sm
Neviem prečo, ale vždy keď otvorím fórum tak @kolini tu má prvý koment..
Záhada..
Fajn, ale k veci.. Myslím si, že to môže myslieť ako kamarát. Nie je to bežné, že ti kamaráti (alebo pokojne aj kamarátky) povedia.. "Jé ty si dnes pekná" "Dnes máš fajn vlasy" alebo "Wáu, ty si dnes riadne pekná!"
jj, moze byt, ze chce byt len kamarat. Tiez zvyknem kamaratkam pisat SMSky, ze dnes vyzerali riadne pekne. Dokonca ked nemam kredit, niekedy ich posielam z frajerkinho mobilu
@n0win0u takže ako kamarát to myslieť nemôže... ? a nestrašte ma s takými vecami už je dosť chalanov, ktorý ma za posledný polrok chceli pretiahnuť (nepochopiteľné, ale je to tak) asi si fakt zoženiem plynovku
sice na druhej strane, ked nejakej holke poviem, ze fakt vyzera pekne, to neznamena, ze ju nechcem penetrovat, ale mozno ozaj len kamaratsky som.. na vztahy a priatelstva je odbornik @pubertslatinocelny , jeho nazor si vypocuj
ako vravi @n0win0u , nemusi to byt vzdy znakom, ze chce daco viac...aj kamarat moze povedat kamaratke, ze vyzera pekne...ale v takejto situacii, ze ste mali cosi medzi sebou, potom ste od toho cuvli a on sa dokonca s tebou vobec nebavil a potom ti toto napise...to je velmi zvlastne. Ja kamaratkam poviem, ze vyzeraju pekne len zriedka a najma vtedy, ked si myslim, ze to "potrebuju" pocut alebo tak..proste potesit...a nie cez SMSku s casovym odstupom...neviem, cosi mi tam smrdi proste
a v @7 som si robil srandu, myslel som, ze je to jasne
no nemam moc co konkretizovat asi uz viac...vsak som pisal - kebyze ste dlho kamosi a v pohode, tak by to nemuselo nic znamenat fakt...zvlast keby ti to povedal len tak medzi recou do oci a povedzme este pri inych ludoch, tak by to nebolo nic podozrive podla mna. Ale ked ste mali techtle mechtle, potom bol divny a nebavil sa s tebou a teraz ti posle SMSku s takou vecou - nie je to totiz dolezite info a je aj mierne chulostive, ked sa to tak vezme...tak je to divne no A este ak v tej SMSke nebolo nic ine, iba toto (okrem povedzme pozravu atd), tak o to viac...
ale tazko s istotou daco tvrdit - ludia su rozni, takze na zaklade tuto par veci, co vieme, sa neda nic 100% tvrdit. Vsak tebe to moze byt, konieckoncov, aspon zatial, jedno. Ty bud k nemu kamaratka a casom rozpoznas hadam, o co mu ide.
aj nam chalanom sa obcas prihodi, ze sme nerozhodni. ale mozno to bolo tak, ze ked si ho balila, riesil uz inu. ta mu dala kosom a taxa "uspokojil" s tebou. co asi neznie moc povzbudzujuco, ale, bohuzial, stava sa
@daddy nemusí každý poznať všetky moje myšlienkové pochody
@pubertslatinocelny okey ja len, či niečo ešte nechceš k tomu povedať...mno a v tej SMS nebol ani len pozdrav! inak vďaka to je to, čo som potrebovala počuť...vlastne si mi potvrdil moje myšlienky
@antifunebracka viem takmer naisto, že len nevedel, čo chce...s tým som bola stotožnená...ale tak to nebolo...on začal baliť mňa, takže zrejme to fakt chcel...
ahoj páči sa mi jeden chalan s dediny kde bývam chodila som do tej istej školy je siedmak mne sa veľmi páči a ja asi jemu ale neviem prečo sa stále v kuse pozerá na mňa aj ráno na zastavke keď idem niekde po dedine a vždy machruje buť na bicykli alebo inak .A problém je taký že ma nechce osloviť sú to už 2roky čo sa takto správa kamarátky hovorili čo ho poznajú že sa hanbí ma osloviť ale mal by on prvý ma osloviť .a ja neviem ako naňho
načo dúmať a špekulovať....rôzne teórie a konštalácie... opýtaj sa a máš po probléme.. nehovorím, že to bude ľahké ale ak k nemu ešte niečo cítiš tak Nesnívaj svoj život ale ži svoj sen...! držím palce..
pre budúcnosť ak potrebuješ niejake rady založ novú diskusiu - a to kliknutím na ten velky biely napis so zelenym pozadim v lavo hore - PRIDAT NIEČO - ak chceš aby si dostala odpoveď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2. lutuje, ze povedal, co povedal
3. plati koment @1
Záhada..
Fajn, ale k veci.. Myslím si, že to môže myslieť ako kamarát. Nie je to bežné, že ti kamaráti (alebo pokojne aj kamarátky) povedia.. "Jé ty si dnes pekná" "Dnes máš fajn vlasy" alebo "Wáu, ty si dnes riadne pekná!"
Nestáva sa to?
to, ze si ho nepochopila, neznamena, ze nie je normalny
@xemmarockx oh sweet irony.
sice na druhej strane, ked nejakej holke poviem, ze fakt vyzera pekne, to neznamena, ze ju nechcem penetrovat, ale mozno ozaj len kamaratsky som.. na vztahy a priatelstva je odbornik @pubertslatinocelny , jeho nazor si vypocuj
@pubertslatinocelny tak ty si asi riadna výnimka...a nie je to myslené v zlom
a v @7 som si robil srandu, myslel som, ze je to jasne
@mm47 vďaka
@daddy nechám si to pre seba
ale tazko s istotou daco tvrdit - ludia su rozni, takze na zaklade tuto par veci, co vieme, sa neda nic 100% tvrdit. Vsak tebe to moze byt, konieckoncov, aspon zatial, jedno. Ty bud k nemu kamaratka a casom rozpoznas hadam, o co mu ide.
@daddy nemusí každý poznať všetky moje myšlienkové pochody
@pubertslatinocelny okey ja len, či niečo ešte nechceš k tomu povedať...mno a v tej SMS nebol ani len pozdrav! inak vďaka to je to, čo som potrebovala počuť...vlastne si mi potvrdil moje myšlienky
@antifunebracka viem takmer naisto, že len nevedel, čo chce...s tým som bola stotožnená...ale tak to nebolo...on začal baliť mňa, takže zrejme to fakt chcel...
ale mali by ste len "trenovat kopulaciu" tj s ochranou kopulovat
@xemmarockx dohodnite sa von a bude to najlepsie co spravis
pre budúcnosť ak potrebuješ niejake rady založ novú diskusiu - a to kliknutím na ten velky biely napis so zelenym pozadim v lavo hore - PRIDAT NIEČO - ak chceš aby si dostala odpoveď..
a môj názor pozvi ho von ty.... ak sa on hambí..