fuha tak nad takym som sa nezamyslal a povedal by som ne. sak nejsom buzik ze budem nosit snubny prsten no v kazdom pripade by ma to asi tak zarazilo ze by som sa siel ozrat
keby som si vedel predstavit ze mam partnerku tak by som si vedel predstavit aj to no ale bohuzial si neviem predstavit to prve takze si neviem predstavit ani to druhe
Pokiaľ by som aj mal priateľku a náš vzťah by bol na takomto stupni (so všetkými mojimi výhradami k manželstvu ako inštitúcií) bol by som proti. Toto je presne tá vec, ktorá by mala zostať výsostne mužská. Možno staromódne, ale myslím si to.
No toto su zákulisné informácie ale tak ok-ano vedel by som si to predstaviť ale zároveň by som spravil ešte nečakanejšiu vec pre ňu že by som ju následne ja požiadal o ruku nejako originálne...
Ja by som bol osobne rádsej, keby to za mna partnerka spravi, teda keby mam volaku Lebo osobne pre mna je manzelstvo len kus bezvyznamneho papiera ktory nic neznamena.....
Skrátka toto má robiť chlap (to že si kľakne na koleno a tak, to znamená niečo, ale už si presne nepamätám má to niečo z históriou, a skrátka to môže robiť len chlap
Dôvody:
1. Pýtať o ruku by mal len chlap
2. JE TO DIVNEEEEEEEE
Reakcia:
Asi by som neprijal
P.S. - som rád že žijem v dobe, keď aj opačné pohlavie to tak vidí
a máš modré oči, zmysel pre umenie, vkus na hudbu na 90% zhodný s mojim, si spoločenský, a vieš rozoznávať viacej odtieňov farieb ako biela, čierna, modrá, červená? + ešte také banalitky ako šarm, inteligencia, rozhľad, humor na úrovni a istá dávka zvrhlosti?
@luc.ka tak oci mam hnede ale to sa da vyriesit vkus na hudbu, no paci sa mi toho vela, ale pokial to neni rap, hiphop, a podobne tak urcite tych 90% tam bude a odtiene rozoznavam tam neni az taky problem, len paci sa mi najviac cierna alebo biela farba bez odtienu a ostatne moze byt, hlavne ta posledna vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A myslim ze normalna otazka
A teší ma, že to vníma tak i druhé pohlavie. @5 @7
viem si predstaviť, že ja by som toho schopná bola, v záchvate smiechu, ale bola
Skrátka toto má robiť chlap (to že si kľakne na koleno a tak, to znamená niečo, ale už si presne nepamätám má to niečo z históriou, a skrátka to môže robiť len chlap
Dôvody:
1. Pýtať o ruku by mal len chlap
2. JE TO DIVNEEEEEEEE
Reakcia:
Asi by som neprijal
P.S. - som rád že žijem v dobe, keď aj opačné pohlavie to tak vidí
HAWK!
a máš modré oči, zmysel pre umenie, vkus na hudbu na 90% zhodný s mojim, si spoločenský, a vieš rozoznávať viacej odtieňov farieb ako biela, čierna, modrá, červená? + ešte také banalitky ako šarm, inteligencia, rozhľad, humor na úrovni a istá dávka zvrhlosti?