Skús sa ho na to spýtať a podla toho či ti odpovie normálne pokojne alebo nervózne a nakoniec to skončí vyhýbavými odpoveĎami sa to pokús nejako vycítiť
Takéto veci zistíš až keď toho človeka spoznáš trošku lepšie Do ničoho sa nehrň Nemusíš sním skončiť na prvom rande v posteli, ani na desiatom Ak to myslí vážne bude pokojný, ak nie tak to spoznáš
myslím že to sebavedomie zvačša úzko súvisí s tým či je kurevník chlap...všetci kurevníci ktorých poznám ( nie že by som so všetkými aj niečo mala ) tak sú dosť sebavedomí...a nepoznám naopak takého, ktorý by si neveril
to je zase otazka, nezistis to vobec nijak. Nikdy nevies, kedy chlapcovi preskoci a cez weekend ta podvedie a dalej sa tvri ako by nic a ma ta rad a mysli to vazne. Proste tomu ver, alebo never. Ale ak budes pesimista tak to daleko nedotiahnes... ak budes optimista, tak to bude viac boliet. Mozes si vybrat, co ti viac pasuje... A vyhybave odpovede?? to je blbost podla mna no, nic v zlom. aspon ja sa viem vytocit velmi pekne z mnohych veci, ale ked mi niekto nie a nie verit, tak ho nepresvdcim ani keby to bola pravda, ked som uz raz podozrievany, tak som skoncil, vacsinou
No a rada na koniec, ak to chlapec mysli vazne, tak sa koli tebe zmeni, prisposoby sa a ak to mysli este vaznejsie, tak bude toto striedat s presadzovanim svojho nazoru, aby si sa zmenila kus aj ty
ja to VZDY myslim vazne, ked nie, tak sa na nic nehram a nic nepredstieram ani nikoho o nicom nepresviedcam, ale aj ked to myslim vazne, nikdy mi nic nevyjde...
to je dost zlozite.. praveze tieto typy moc nechcu dat svoje city najavo.. bo sa boja este viac odmietnutia ako ten "obycajny" chalanisko.. bo maju nieco take v hlave ako se bose co ked mna odmietne. mna?! co by ostatne dali za to somnou byt? hmm a co ked sa to niekto dozvie.. takse odchytit si ho v sukromi a nasurovo sa s nim porozpravat ako co je.. a vyjasnit si pravidla .. keby este nieco napis TS rada poradim
ps. a ked nepristupi na pravidla tak si ta xce len ULOVIT! a od takeho ruky prec. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a čo sa týka tej otázky - tak je to asi dosť individuálne... súhlasím s @2
Súhlas s @2
No a rada na koniec, ak to chlapec mysli vazne, tak sa koli tebe zmeni, prisposoby sa a ak to mysli este vaznejsie, tak bude toto striedat s presadzovanim svojho nazoru, aby si sa zmenila kus aj ty
to je dost zlozite.. praveze tieto typy moc nechcu dat svoje city najavo.. bo sa boja este viac odmietnutia ako ten "obycajny" chalanisko.. bo maju nieco take v hlave ako se bose co ked mna odmietne. mna?! co by ostatne dali za to somnou byt? hmm a co ked sa to niekto dozvie.. takse odchytit si ho v sukromi a nasurovo sa s nim porozpravat ako co je.. a vyjasnit si pravidla .. keby este nieco napis TS rada poradim
ps. a ked nepristupi na pravidla tak si ta xce len ULOVIT! a od takeho ruky prec. .