podľa mňa je charzma vrodená, to je niečo, čo z človeka vyžaruje...neviem, natrénovať charizmu mi príde minimálne divné, ale ktovie, možno sa to dá. i keď, to by som potom nazvala nútenou extravaganciou
@hoperpohroma tsaaa a ja mám vedieť či ju mám? preto sa pýtam... nikdy som totiž to nevedel definovať čo je to charizma... jednoducho buď je človek v pohode alebo nie je
charizma je vrodená alebo získaná - ale nie náročky alebo nasilu, proste niečo čo z človeka vyžaruje vďaka jeho skúsenostiam, postoju k životu a podobne. pre mňa je to kombináciaspráavania človeka, jeho výzoru a celkové pôsobenie -a výzor nemusí byť nevyhnutne atraktívny, skôr niečim zaujímavý - poznám aj veľmi škaredých ľudí, ktorí majú veľkú charizmu
podla mna ked na sebe clovek pracuje, tak troska sa charima da zlepsit, ale skor si myslim, ze bud ju mas alebo nie alebo plati na niekoho a na ineho nie
@hoperpohroma a kebyže ju mám a veselo o tom vykrikujem aký som charizmatický by bolo v pohode? prečo by človek nemohol mať charizmu a neuvedomovať si to?
Napriek tomu, že charizmatickí jedinci dokážu v druhých vyvolať obrovské emócie, sami väčšinou vyžarujú neobyčajný pokoj, dôveryhodnosť, asertivitu, dominantnosť, sú voči iným pozorní a vnímaví. Takmer vždy vynikajú v komunikačných schopnostiach..
@hoperpohroma ježiš nerieš či som charizmatický alebo nie je mi to fuk ja chcem diskutovať
sama cíti silné emócie-cítim
dokáže ich vyvolať aj v ostatných ľuďoch-dokážem
bez problémov odoláva vplyvom ostatných ľudí-odolávam
čiže som charizmatický ale v skutočnosti podľa teba nie som čiže vlastne to môžeme brať tak, že charizma vôbec neexistuje... je to len súhrn poúčok, ktoré človek ovláda a podľa nich prideľuje človeku nejakú dôležitosť môj názor
to, aky clovek pouziva "detektor" charizmy - pre niekoho by bol charizmaticky nejaky ozran v krcme, a pre druheho iba nejaky doktorko, co zachranuje deti v afrike...a charizma nie je vrodena (videli ste uz charizmaticke male dieta? slight_smile:, ale ziskana vychovou, skusenostami atd.
Charizmatický človek je človek ktorý vie odhadnúť ako sa správať v danej situácii aby nikoho neurazil a ludí skôr rozosmial/zaujal, väčšinou sa správa neutrálne a aj keď zastáva určité názory väčšinou je skôr nad vecou. To je moje chápanie charizmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@hoperpohroma tsaaa a ja mám vedieť či ju mám? preto sa pýtam... nikdy som totiž to nevedel definovať čo je to charizma... jednoducho buď je človek v pohode alebo nie je
» sk.wikipedia.org/wiki/Charizma_(...
Napriek tomu, že charizmatickí jedinci dokážu v druhých vyvolať obrovské emócie, sami väčšinou vyžarujú neobyčajný pokoj, dôveryhodnosť, asertivitu, dominantnosť, sú voči iným pozorní a vnímaví. Takmer vždy vynikajú v komunikačných schopnostiach..
sama cíti silné emócie-cítim
dokáže ich vyvolať aj v ostatných ľuďoch-dokážem
bez problémov odoláva vplyvom ostatných ľudí-odolávam
čiže som charizmatický ale v skutočnosti podľa teba nie som čiže vlastne to môžeme brať tak, že charizma vôbec neexistuje... je to len súhrn poúčok, ktoré človek ovláda a podľa nich prideľuje človeku nejakú dôležitosť môj názor