ja ich proste milujem...pozerala som ich doma ked chodili ale teraz som v USA na rok a tu to pozeram kazdy den....a dva casti chodia...joooj jaka som ja rada
Charmed pozerávam už nejakých pať rokov ale vôbec nie na Markíze, pretože mi vadí dabing jednoducho je podľa mna zle napasovaný na postavy a slovenská scéna by mohla zamestnat nové hlasy.. A na markíze už prvá seria išla dávno mohli by dat pokračovanie, však v česku už davno majú po premiere 6serie, a v nemecku pojde 8..ked sme pri tom moja oblubena postava je Piper, a seria 4,5...diel Wendigo z prvej serie,,.
Ja som videla uz komplet vsetky serie,je to velmi dobry serial.Najradsej mam phoebe(samozrejme)a potom este cole-a.Tí co to pozeraju na markize tak toho z neho este vela nevideli ale je fakt uzasny aj ked hra demona
ty vole neviem co vsetci na tom vidite... ja som to par krat videla ale nicim ma to teda nezaujalo... take 3 trubky tam hraju no otras... nepaci sa mi to... ble...
mne sa to hrozne tiez lubi...len skoda ze nebude chodit 6. seria na markize...chodi to na nejakom inom kanaly tiez? a neda sa to nejako zadara stiahnut cez net?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
velmi rad pozeravam charmed a tomu podobne serialy a filmy
ja ich proste milujem...pozerala som ich doma ked chodili ale teraz som v USA na rok a tu to pozeram kazdy den....a dva casti chodia...joooj jaka som ja rada
a jo jo moja naj je jednoznacne Phoebe(Fibi)alias Allysa Milano
a jj, slovensky dabing stoji tak za pohar studenej vody, na NOVE to tusim chodilo, jak si pametam