Ahoj, pisem si s jednym chalanom s ktorym sa poznam na whatsappe no ked odpisem cakam aj 15hodin kym odpise on, potom zas odpisem a mozem cakat dalsich 10hodin ked odpise. A takto tahame uz 2 tyzdne jednu konverzaciu..pise normalne, ziadne jednoslovne.com
Ziadne jednoslovne odpovede nevidno ze by som ho nudila..nedava ani videne akonahle to pozrie aj odpise no to je tak raz za den...co si o tom myslite ma zmysel pokracovat? Ja 20 r, on 19r
nvm, ludia chodia von, chodia do prace, maju zaujmy, nesedia stale len nalepeni na pc/mobile aby ti odpisali (ja akoze sedim nalepena, ale nie kazdy )
whatsapp je strasne otravna kravina, ked si clovek zapne notifikacie a je vonku a bezia mu data, VKUSE TO PIPA, NEZNASAM TO UPLNE TO NEZNASAM a neznasam ludi co ked idu s dakym von tak furt len tukaju do mobilu a pisu si kraviny s kamaratmi na messengeri/whatsappe.
ak je to typek, ktory ked ide von, tak nesedi furt za mobilom a netuka donho, tak DAKUJ BOHU ze sa vie od toho aj odtrhnut a nemusi si len stale pisat nezmyselne konverzacie s 1000 ludmi naraz.
tiez by si nebola rada, keby ides s nim von a on na whatsappe vypisuje dalsim cajkam, namiesto toho, aby sa ti venoval. ved respektuj, ze robi aj daco ine ako to ze sedi za mobilom a caka az mu odpises
Nie ja ho poznam osobne a viem ze nie je zadany ako je pravda ze je fajn ze nie je furt na nete no neviem si predstavit ze ide na mobil 1x denne na 5 minut, kedze ked sme boli vonku tak telefon mal casto v ruke ale nepisal s nikym
ved ale mobil pouzivas aj na ine veci ako pisanie si s ludmi
ja napriklad na odpisovanie potrebujem cas a priestor, najma ked viem, ze sa tej konverzacii fakt chcem venovat a vnimat, co ten druhy napisal. tak pockam, az budem doma v klude s cajikom a vonavou tycinkou a vtedy odpisem
Tak, akoze, normalny clovek sa ospravedlni, ak ma pocit, ze sa niekomu venuje malo kvoli neodkladnym povinnostiam. Nechce posobit, ze ta osoba je mu ukradnuta. Ja by som teda povedal, ze zaujem nic moc, co moze mat nejake priciny, ktore by bolo treba najskor overit predtym ako to ukoncis. Na druhej strane je to moze priniest neprijemnosti, ked sa poznate aj osobne. Pre vacsinu ludi staci prejavit trocha naklonnosti, ktore sa da v pripade nudze preinterpretovat na nieco vseobecnejsieho a tym celu situaciu zlahcit a potom zabudnut. Teda vypad a ustup a nakoniec pockat. Je uplne zbytocne sa niekam vnucovat, kedze dnesni ludia vobec nie su nerozhodni a aj ked si to neuvedomuju, maju pevne nastavene svoje preferencie a priority (nezavisia od cinu). Ber to radsej sportovo. Teraz je to skor sport.
Ja osobne vediem na FB len malo konverzacii ale vsetky su plnohodnotne a davaju zmysel a obe strany z toho nieco maju-ci uz nejake zaujimave informacie, alebo len tak teoretizujeme nad podstatou sveta. Rad odpisujem az v klude doma, tiez niekedy 1-2 správy denne a je to postacujuce. My nevieme, co od tej konverzacie ocakavas. Ak ti to nieco dava a nie je to nutene a nezaujimave, preco nepokracovat??? Ale, keby je do teba kurevsky zalubeny, je pravda, ze podla vsetkeho by sa ti venoval viac, ale kto vie? Ludia su rozni.
A mozno tu appku nevyuziva a nezapina ju tak casto ako fb , ja mam pokec, ale idem tam ak mam pocit, ze mi kolegyna nieco napisala a potom tam mam mesiac staru spravu
Sak jasne, pokracuj v zacatom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nvm, ludia chodia von, chodia do prace, maju zaujmy, nesedia stale len nalepeni na pc/mobile aby ti odpisali (ja akoze sedim nalepena, ale nie kazdy )
whatsapp je strasne otravna kravina, ked si clovek zapne notifikacie a je vonku a bezia mu data, VKUSE TO PIPA, NEZNASAM TO UPLNE TO NEZNASAM a neznasam ludi co ked idu s dakym von tak furt len tukaju do mobilu a pisu si kraviny s kamaratmi na messengeri/whatsappe.
ak je to typek, ktory ked ide von, tak nesedi furt za mobilom a netuka donho, tak DAKUJ BOHU ze sa vie od toho aj odtrhnut a nemusi si len stale pisat nezmyselne konverzacie s 1000 ludmi naraz.
tiez by si nebola rada, keby ides s nim von a on na whatsappe vypisuje dalsim cajkam, namiesto toho, aby sa ti venoval. ved respektuj, ze robi aj daco ine ako to ze sedi za mobilom a caka az mu odpises
Tak ak budete von, tak ho volaj sa prejst
ja napriklad na odpisovanie potrebujem cas a priestor, najma ked viem, ze sa tej konverzacii fakt chcem venovat a vnimat, co ten druhy napisal. tak pockam, az budem doma v klude s cajikom a vonavou tycinkou a vtedy odpisem
ak stale len zacinate spolu tak nemusi byt nalepeny na teba, ved sa spoznavate, vsetko ok
Sak jasne, pokracuj v zacatom