takze zacnem ...mam priatela s ktorym som uz 5 mesiacov a problem je v tom ze sa neviem rozhodnut ci mam ist na chatu na dva dni s triedou alebo radsej ostat s nim
lebo mi povedal ze ak ja pojdem na chatu tak on sa opije a potom moze spravit cokol
Keď nechápe, že je to školský výlet s triedou s ktorou si posledný rok, tak prepáč ale asi niečo nemá v hlave v poriadku. Choď na chatu...veď jeden víkend bez teba prežije nie?
No ja mam nieco podobnee ... len trosku ineee.. mas to ine v tom ze .. bude to vas posledny vylet... ja by mu na tvojom mieste povedala.. ze preco by sa mal akoze opit.. ved ti veri (aspin dufam) nic by sa stat nemalo ... na tom vylete ... ze to je "skuska" vztahu .. ale utzsa rozhodnia ko ces ... mna to tiez caka.. ale ja budem s priatelom .. lebo 1/4 mojej triedy nemozem
jezis to je aky ..., preboha sak ty si mozes robit co chces to akoze ho zabij neviem na kolko dni tam idete ale isto nie na mesiac,bez teba, preboha to akoze budete spolu kazdy den az do konca zivota ci co, vysrala by som sa mu na hlavu ked nechce respektovat to kde chcem ist a riesit to tym ze sa potom opije tak to je riadny... s velkym K
on ti povedal ze ked pojdes na chatu sa opije?? no tak to je pekne zaujimave!! preco by ta mal takto obmedzovat a myslim ze aj citovo vydierat?? ved ked si s triedou posledny rok jasne ze chod na chatu!! a ze on sa opije preto aby nemyslel co tam ty budes robit?? to ti akoze neveri??
jednoznazne chod na tu chatu. vo vztahu je dovera velmi dolezita a ked ti takto nedoveruje tak hmmm ma to medzi vami vyznam?nebojis sa ze ti bude vsetko zakazovat a stratis vsetkych kamaratov?podla mna je to chore ked sa dvaja mladi ludia takto obmedzuju....
Ja som s xalanom 4 roky ale asi s 10-timi "prestawkami", a to len koli takemu problemu ako mas ty... Viem ako sa citis.Zo zaciatku som sa mu prisposobovala a tym som trpela lebo som stratila kamaratky.. Ale ako som ho nexala,si uvedomil ze robi xybu ako sa xoval a ziarlil,tak teraz je to uz lepsie .Tak jednoznacne radim,aby si na tu xatu isla a dawam za prawdu,ze toto je len citove vydieranie ! Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No prepáč, ale to je dosť úbohé....
Choď na chatu a netráp sa nad jeho rečami, ak ťa lúbi, nespráví nič zlé a ty tak isto, mal by ti veriť!!!!
chod na chatu,chalan by ti nemal co zakazovat a s nim mozes byt hned jak sa vratis..
Ste spolu 5 mesiacov, asi nevie ci ti moze verit. Mozno ma nejaku zlu skusennost a boji sa, ze sa to stane znova.
Ak ostanes s nim, ukazes mu, ze to s nim myslis vazne a nema sa coho bat.
A casom ti zacne verit a chat si este uzijes dost
Ak ti chybaju zazitky s triedou tak sama nieco zorganizuj, kino, pizzu a tak.
Priatel proti tomu nebude mat asi nic a ty sa zabavis.
Aj ovca bude cela aj vlk syty
#1 a tvoj priatel je inak normalny? to vidim na pokrocily kokotizmus. Ak ti neveri tak sa s nim rovno rozid, vyhnes sa do buducna kope problemov.