Som profesionálny literárny kritik, viac si o mne môže prečítať na stránke » jilekonline.eu, prípadne na » kritickyrubrikon.jilekonline.eu, kde získaš aj informácie o mojom novom projekt Literárna radnica určeným pre mladých, začínajúcich autoro
keby som chcel písať, tak to robím pre seba a nebudem sa nikoho, do pi*e, pytať, jak mám písať. a jj, píšem básne, ale nie preto aby mi ich nejaký debilko skritizoval, alebo aby sa niekomu páčili, ale je to určitý druh terapie, ako zo seba vyjadriť najvnútornejšie pocity. (potom tie básne vždy mažem alebo ich ani nedám do blogu bo osobne neznášam poéziu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keby som chcel písať, tak to robím pre seba a nebudem sa nikoho, do pi*e, pytať, jak mám písať. a jj, píšem básne, ale nie preto aby mi ich nejaký debilko skritizoval, alebo aby sa niekomu páčili, ale je to určitý druh terapie, ako zo seba vyjadriť najvnútornejšie pocity. (potom tie básne vždy mažem alebo ich ani nedám do blogu bo osobne neznášam poéziu)
Som zvedavý ako sa mu bude pozdávať