genetika moj zlaty, ak ti nebolo dane zhora...ale v tvojom veku uz asi vela nenarobis, musim ta sklamat...no nic si z toho nerob, ci mas nejaky problem?
Každý deň si ho premasti rybacím olejom 3x! Síce ti to nepomôže, ale aspoň sa o neho tak nebudeš zaujímať, keď bude smrdieť
A rast je individuálny, je to dané genetikou Aký ti bol nadelený prírodou, taký budeš mať, tak to nerieš a nauč sa ho radšej správne používať No ak je extrémne malý, choď za doktorom, existuje operácia na zväčšenie (aj keď neviem, či ju na Slovensku robia). A ak je príliš veľký, nič s tým už nespravíš...
@dconan ved a pravdivo. ma 18, mozno. ale asi ma komplex, no my mu tazko povieme ako zle je na tom a ci vobec. alebo nech ide na vysetrenie ak mu to tak vadi alebo nech googli. ako chapem, ze ho to moze trapit a citit sa blbo. ja tiez nemam kozy a co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A rast je individuálny, je to dané genetikou Aký ti bol nadelený prírodou, taký budeš mať, tak to nerieš a nauč sa ho radšej správne používať No ak je extrémne malý, choď za doktorom, existuje operácia na zväčšenie (aj keď neviem, či ju na Slovensku robia). A ak je príliš veľký, nič s tým už nespravíš...