Prosim mohli by ste mi pomocť chcela by som byt herečka alebo moderatorka alebo niečo podobne. Baví ma herectvo som komunikatívny tip hrám na gitaru ani tanec mi nerobi problem a spievam. Idem do 8.triedy viem že mam ešte dost času ale chcem to už mat tro
do Bratislavy na konzrvatorium na Tolsteho,potom na vyskou skolu muzickych umeni,samozrejme ak chces byt profesionalka,ale ak si to ches vyskusat,tak su rozne castingy aj pre ,,obycajnzch´´ ludi ako napr.Sudna sien,no su aj pre deti
ak chces byt herecka, zacni hrat divadlo... chod do nejakeho CVC, alebo pohladaj nejake divadelne subory (amaterske) a skus sa k nim dostat.... bez skusenosti sa na VSMU nedostanes... a na moderatorsku radsej nechod na to ani skolu nepotrebujes, len velky vystrih a vynikajuce vyjadrovacie prostriedky... ale kebyze si fakt chcela, tak chod na nejaku masmedialnu skolu, pretoze kazdy moderator musi vediet byt aj redaktor.
No tak v prvom rade odporúčam zatiaľ skúsiť nejakú ZUŠku, kde si herectvo vyskúšaš a kde ťa naučia aké-také základy. A v prvom rade Ti pomôžu pripraviť sa na prijímačky na konzervatórium - tam by si mala smerovať po ukončení ZŠ.
Inak, ak naozaj chceš byť herečkou, tak sa jednoducho tomu absolútne oddaj a venuj sa divadlu, filmu... aj ako tvorca aj ako divák.
@storcko co im chces dokazovat? nie nie... nie je to inzerat na pracu za pokladnou Ide len o to, aby si mala dost skusenosti s hranim, aby si to zazila. Ale neboj, oni v tom maju oko a vedia cloveka posudit... navyse na herectvo sa hlasi mrte vela ludi, takze je brutal tazke sa tam dostat. Ale poradim ti; podaj si prihlasku na babkoherectvo. Je omnoho jednoduchsie sa tam dostat, a navyse v tomto obore sa naucis omnoho viac... len treba zabudnut ze babkoherectvo su "nu nu nu manusky"... to NIE! netreba robit predsudky. A su tam super ludia (neze by som robil reklamu, ale je to tak )
@storcko preco tie predsudky? takze mas predsudky! NIE NIE NIE NIE... babkove divadlo nie su len babky, a debiliny na ruku... je to siroka skala roznych interpretacnych sposobov. A uz VOBEC to nie je len pre deti preboha... zabudni na vsetko, na vsetky predstavy o babkach. V zilinskom babkovom divadle hravaju predstavenia pre dospelych, vrelo odporucam (aj ked som tam v zivote nebol). Urcite sa toho netreba bat, pretoze babkoherec je lepsi ako cinoherny herec. By si sa cudovala, kolko znamych slovenskych hercov je babkohercov
absolventmi môjho GYMNÁZIA sú takí úžasní herci ako Andy Hryc, Michal Gučík, Matej Landl či Diana Mórová, dokonca aj Eva Máziková žiadne konzervatórium !
ahojte , potrebovala by som poradiť tiež ... chcela som ísť najprv na konzervátórium skrz spevu ,, ale potom som si uvedomila že by som chcela robiť aj herečku , veľmi dobre spievam a dá sa povedať že som dobrá herečka . Lenže neviem na akú školu mám ísť o rok idem do 9 ročníka a chcela by som už vedieť asi kam . Pozerala som veľa školí ale niesom si istá či to bude tá správna . Vopred ďakujem za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tu nie si v hollywoode
Inak, ak naozaj chceš byť herečkou, tak sa jednoducho tomu absolútne oddaj a venuj sa divadlu, filmu... aj ako tvorca aj ako divák.
Ak som už hrala, ale nemám im to ako dokázať, aj vtedy som bez skúseností?