Ja by som to nechala radšej na jar. Šteňa v zime... neviem si to predstaviť. Ja som mala toho svojho cez leto/letné prázdniny a behala som s ním 10x za deň von. Neviem si to predstaviť cez zimu, brrr.
borderskú kóliu! aj keď počula som že šteniatka sú drahé, možno by ste našli aj lacnejšie, a vonkoncom podla toho čo som o tom plemene čítala by to za tie peniaze stálo
Skoro každý pes ma rád dlhé prechádzky tu nezáleží na plemene,ak ho raz nastavíš na rituál,že každý deň bude dvojhodinová prechádzka tak on si na to zvykne Napríklad yorkšir aký je malý a denne by prešiel okolo 10 km ... ak bývaš v byte tak skús nejaké menšie plemeno čo ja viem Maltezák,Jack Russel,westík alebo tak Určite sa ti s ním bude aj lepšie zaobchádzať (kúpať),nezaberie celú posteľ keď si k tebe ľahne,menej toho spapá (aj,keď veľký pes je veľký pes no ale záleži aj aké podmienky ti dala rodičia a tak ako to už bolo povedané tiež by som si ho nekupovala v zime
Ak sa opýtaš, ktorý je náročný na výchovu a výcvik, tak radšej žiadneho. Inak je v podstate jedno či bývaš v 1 izbáku alebo vo vile s 10 hektárovým pozemkom, potrebuje pohyb, prechádzky a nie nudiť sa celý deň. Potrebuje hlavne tvoju pozornosť a kontakt s tebou, teda musíš sa mu venovať. Tým som chcel len povedať že na veľkosti psa a bytu/domu vlastne nezáleží.
Možno takéhoto.. je to maďarský krátkosrstý stavač. Teraz som si spomenula, že mi prišiel nedávno mail, že niekto potrebuje umiestniť malinké šteniatka, pretože ich mama zomrela a oni ešte pijú z fľaše, tak by bolo najlepšie ak by sa im venovali jednotlivo. Ak to nájdem, pošlem ti to do TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no mne sa pacia psy stredneho vzrastu a nie dlhosrste.a chcela by som takeho ktory je vhodny na dlhsie prechadzky do prirody.
a inak ako ti už radili...vyber si takého pre ktorého budeš mať dobré podmienky..ak bývaš v byte tak ozaj niečo menšie...
alebo skuste si vybrať hafana z útulku!!
» www.google.sk/imgres?q=americ...
Možno takéhoto.. je to maďarský krátkosrstý stavač. Teraz som si spomenula, že mi prišiel nedávno mail, že niekto potrebuje umiestniť malinké šteniatka, pretože ich mama zomrela a oni ešte pijú z fľaše, tak by bolo najlepšie ak by sa im venovali jednotlivo. Ak to nájdem, pošlem ti to do TS
toto to malo byť