Jasné, prečo nie.. rovno znova obnovme koncentračné tábory.
Debilita toto..
Inak súhlasím so @4... pri tom koľko peňazí sa kradne a točí vo vláde a veľkých spoločnostiach, firmách a celkovo čo sa tu deje "za oponou" sú cigáni len malý problém
cigáňou treba v prvom rade nechať všetkých pokrstiť, postaviť im kostoly a viesť ich život v duchu kresťanskej lásky, viery, pracovitosti, pôsobiť hlavne na deti, lebo oni sa musia prvé zbaviť zlozvykou minulosti, aby sa aj ich komunita začala prispôsobovať bielym......filip
@rothschild bože môj, nikde som nenapísala že by to malo trápiť tento národ, iba viem, že na túto otázku je moja odpoveď áno hocikto kto by konečne spravil poriadok s romami by bol prinosom.
@rothschild@1 tak neviem čo je hopršie či nacionalista čo sa bije do hrude a kričí "Za boha a za Národ!" alebo zlodejka spolu z ďalšími zlodejmi a kriminálníkmi čo pomáhala pri rozkrádaní tejto krajiny a slušným pracujúcim dane platiacim ľuďom nadáva do Fašistov a Nacistov.
@trash hej je pravda ze nasi nacionalisti su amateri a pravdepodobne by na zaciatku nekradli tak rychlo ako to robia profesionali ... no zase, kradnut sa clovek nauci rychlo ... neviem fakt ...
@rothschild@21 no veru ale bolo by po jednom vážnom probléme a to je tiež podstatné lebo môže sa tam nájsť nejaký človek zo zdravím nacionalistickým názorom a krajine len dopomôcť...
@hajlander@28 mám lepšie miestočko pre nich zima ich tam nebude kosiť a budú mať tam celkom teplúčko.. Mali by sme im vyhradiť nejaké hektáre na slnku...
@29 ak máš čo i len trochu zdravý rozum a pozrieš si volebný program LSNS....a tam nešlo len o rómov .. tak by si bol zachvíľu v takej biede že by si z čoho nemal ani len zaplatiť ten internet z ktorého tu píšeš také kktiny .
A druhý nacionalisti to je myslím NSS to sú totálnu náboženskí fanatici ..a hentakých klerofašistov kto by chcel nech sa ide obesiť na povalu
@waagbistritz69@40 no tak to si na dobrej ceste keď vieš rozlišovať.. Tiež si myslím že hoci Extrémisti čerpajú z nacionalistických postojov neznamená že nacionalizmus môže byť automaticky extrémisticky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Debilita toto..
Inak súhlasím so @4... pri tom koľko peňazí sa kradne a točí vo vláde a veľkých spoločnostiach, firmách a celkovo čo sa tu deje "za oponou" sú cigáni len malý problém
ale zas dodám že nemyslím že by nezamestnaní mohli byť nejak bohatší ako tí čo robia za minimálnu mzdu
A druhý nacionalisti to je myslím NSS to sú totálnu náboženskí fanatici ..a hentakých klerofašistov kto by chcel nech sa ide obesiť na povalu
nikto ti nebráni zobrať k sebe domou rodinu a žiť s nimi slobodne ......filip
takto by sme vedeli aspoň ako skončili.....filip
tvoj nick a NWO mi niečo hovorí, radšej sa na mňa vykašli, nepotrebujem kvôli tebe prichádzať do hriechu ..........filip
@rothschild aha tak o tom neviem
@trash veci treba nazývať pravými menami, nejaký pojem extrémizmus mi nič nehovorí lebo sa ním nálepkujú diametrálne odlišné postoje
vážne
my slováci nemáme čo kupovať od rusou, nech nám vrátia "Podkarpatsku Rus", a tam by sa zmestilo aj 5 milionov cigáňov......filip
@52 hovorí volič KSS a ĽSNS ale na teba je škoda klepať do klávesnice