nooo .. nevadilo by mi to tento je taký buchač, ale akurát buchač nie taký, čo keď si oblečie biele tričko, vyzerá ako obláčik (ak je nepochopiteľne to, čo som napísala/píšem, tak to asi znamená, že áno, ľúbi sa mi)
Uplne vysekane brucho a zilnate bicepsy sa mi nepacia.., som skor za nejaky ten priemer...
Kym chlapovi netrcia rebra a kym nema pupek vacsi jak hrud tak mi je jedno jaku ma postavu
Skorej nech ma v hlave daco, lebo.. ked chlap nevladze prestahovat zene nabytok tak co uz, zaplati sa stahovak, ale ked je raz tupy jak poleno tak su mu i tote svaly na kokot
áno,takto má vyzerať správny chlap..chlap sa má o seba starať,lebo väčšina chlapov tiež nemá rada rozkysnuté dievčatá takže keď sa starám o seba ja a chcem vyzerať dobre,tak by sa mal starať aj on
Ak dievča povie že sa stará neznamená to že na seba hádže omietku 2 hodiny pred odchodom. Akokoľvek s tebou súhlasím, musím podotknúť že dievča to má z vačšiny tak:
,,Ako sa narodí taká je". Proste bud je pekná alebo nie. A nič moc s tým nespraví. Kdežto chlap ak chce vyzerať apsoň nejako musí traviť vo fitku času a času a tomu prisposobovať životosprávu do dôchodku
čo je najzaujímavejšie, že keby som žena tak sa mi taká postava na mužovi veľmi páči ... nie že by som to riešil nejako veľmi (tú postavu) ja postavu ani teraz nejako neriešim veľmi ... ale preferoval by som to
a vlastne ono je to logické, lebo na ženskej postave sa dá toho dosť tolerovať a stále vyzerá pekne a elegantne, ale mužská pokial nevyzerá aspon trochu tak ako v @1 komente je skôr smiešna až odpudivá ( ja viem že som muž a mám kvôli biologii skreslený pohlad na tuto vec ale za týmto si budem stáť vždy že ženy sú dokonalosťou krásy všeobecnej ľudskosti ! )
Rozhodujuca je pre mna vyska nie svaly. A na mna su ramena uz moc siroke a ruky vymakane. Mam rada "rovnych a vysokych". Ale jako keby mal v hlave tak isto by som ho neodohnala pre postavu, preboha. Ale pritazlive su pre mna ine tela.
@sapfoq teraz som nenarážala konkrétne na tvár myslela som skôr postavu,keď nie som nejaká extra pekná do tváre,tak sa snažím aspoň postavu mať dobrú myslím,že tak isto ako chlap aj žena by mala tráviť vo fitku dosť času,lebo väčšine sa to dosť zíde (ani ja nie som výnimka,cvičím síce doma,ale myslím,že to úplne stačí)
Ta, ktora by povedala, ze by taketo telo nechcela, len klame.....zenam do cca 20 zalezi len na tele, medzi cca 20 a cca 25/26 telo+prachy (proste, aby bol najvacsi cavo)....zenam nad ten vek telo+prachy+povaha (predsa nebude chciet rodinu, deti s nejakym debilom, ale so sexy poslusnym a bohatym trulkom, ktory bude posluchat ju, ale ona jeho nemusi...)....ludia, nerobme si iluzie
A inak este dodam, ze o tomto typkovi by som si okamzite spravila prvy dojem ze je debil, ze musi si tie gate tak nizko spustit aby mu pomaly bolo vtaka vidno. Cize urcite by ma na zaklade fotky neoslovil.
@sapfoq ja to vidim trocha inak....ide skor o to, ze ak sa zena narodi s blbou tvarou, tak ver tomu, ze make up dokaze poriadne zazraky (moja kamoska je make up artist, ta mi ukazal dost veci), postava sa da vytvarovat vo fitku takisto jak muzska, ale pravda, ked nema kozy, tak len jedine plastika....muz, ak ma skaredu tvar, tak je v riti (jedine, ak by siel na plastiku), a s telom je to rovnake ako u zien....cize zena si moze vylepsit aj telo, aj tvar, kdezto muz len telo, ale ksicht mu ostane jaky ma (jedine so ho moze upravit vhodnym ucesom, bradou a pod.)
Tak fitnessu sa venujem roky a viem že ak cvičíš doma, musíš byť ,,pekná od prírody" lebo by ti to absolútne nepomohlo. No offense, lucky you
Ja zas musím makať min 3-4 krat týždenne vo fitku pretože by som bol špatný jak cesta do roboty
@willbebetter co mas za problem, ze ma potrebujes provokovat? aha, trafena hus zagagala, vsak? pravda boli, ale aspon sa k tomu nepriznavaj, lebo vyzeras uboho teraz....
@sapfoq u mňa veľkú rolu hrá genetika mama aj otec sa venovali dosť atletike takže je to v pohode plus ešte aj dosť rýchly metabolizmus a pomôže to aj doma cvičiť teda aspoň mne to pomohlo
@echoechoecho ty si cela trafena hus, to si spravne napisal. A ja sa k nicomu nepotrebujem priznavat, nemam problem povedat, ze moji dvaja exovia su bohati na slovenske pomery. A vies co? Mala som 17 ked som sa s prvym dala dokopy a bol to chlap co vazil okolo 100kg na 1,85 vysky...mal pupok a okuliare ked sme sa zpoznali..akosi ti tie tvoje kriteria nesedia, ty psycholog.
@willbebetter sa nauc porozumiet pisanemu textu, ty hanba zenskeho pohlavia...napisal som omtebe, ze si trafena hus...ved 17 je cca 20, a vies co, aspon vidim, ze to mas posunute, ale prachy ta lakaju furt, to nemozes popriet..a kolko mal ten tvoj prvy rockov?
@echoechoecho ja mu rozumiem velmi dobre, trafeny ma aj iny vyznam nez ten aky si pouzil ty, zapoj fantaziu a uhadni co som tym chcela povedat. A chod odkial si prisiel, uz sa mi zdalo ze tu bol od teba pokoj. A dufaj ze raz aj ty budes bohaty, ziadna zenska ta totiz pre nic ine nebude chciet.
Môže, samozrejme že môže. Sám poznám také ktoré sa z tlstej baby prepracovali na fitnesky, resp postava modelky, jak cukrík.
Čo len chcem podotknúť je že ženy to majú v tomto ľahšie.
Stačí im omeziť cukry a hotovo kdežto chalan musí kšeftovať s bielkovinami aby neprišiel o aktívnu hmotu lebo čo z toho keď bude suchý?
A to v praxi znamená viac ako len ,,dávať si pozor na to čo zjem" ako u báb.
Ale samozrejme hneď vidno ktorá baba maká podľa zadku. Dievčatá môžu mať pekné postavy v nohaviciach no tie ovisnuté polky sa nedokážu rovnať oddrepovanej prdelke
@willbebetter nerozumies tomu, a este si vymyslas, mozes sa ist hanbit niekde na samotu, alebo zmizni z BIRDZU, a ma tu nevyhanaj, ty jedna nevychovana a namyslena matoha!....a zacni na sebe makat, hlavne na tele, lebo nic ine na tebe ziaden muz nemoze ani vidiet, len pouzit tvoje telo na bohapusty sex
@mielikki medziludske vztahy v slovanskych krajinach su stale zalozene na ideach z davnej minulosti, kedy muz de facto vlastni zenu (alebo aj naopak) a moze si s nim robit co len chce. Ini sa jej/jeho nemozu ani dotknut. Mimo vztahu zena a muz nema pravo sa bavit s inym prislusnikom opacneho pohlavia. Toto nie su vztahy z americkych filmov
@willbebetter bože s týmto sa hádaš? Šak to je šulin, čo ho ženy nechcú tak prišiel v hlavičke s úžasnou logikou, že ich bude škatuľkovať so svojho úber maxi macho nicku a privodí si aspoň pocit, že ho nejaké chcú...
Pri tom pred tým z iného plakal, že ho žiadna nechce... » www.birdz.sk/forum/potrebuje...
A ešte ti bude tvrdiť, že šak to nebol on aj keď tam odpisoval omylom zo svojho nicku a celý sa dojebal.
Fuj kúska chochmesu nemá tento čuráćik...
@echoechoecho nevies si vymysliet nic originalnejsie nez len prekrutit to co som napisala ja o tebe? ok vidim s kym mam tu "cest" maj sa krasne a trep dalej picoviny, ktore aj tak nikto neberie vazne. Dovi dopo. A uz ma ani netaguj, fakt s tebou nemienim zabijat cas.
netvrdim, ze sa chlap o seba nemusi starat, ale ako tu bolo spominane - naco take svalstvo, pokial ma mozog zvetrany?
zeny niesu take zlozite a zas sa mi to tu na BZ uz 5ty krat nechce opisovat, ale udivuju ma tie coraz castejsie komplexy noveho muzskeho osadenstva co tu stretavam
@willbebetter jezisi, ty nemas stipku sebareflexie. Ved ty si prekrutila to, co som napisal ja o tebe (to o trafenej husi, ty tava) a este mna obvinujes z toho?? Ten tvoj jebnuty, nelogicky a pokryveny charakter sa uz zacina naplno prejavovat, ale vobec ma to neprekvapuje. Ked nechces, aby ta niekto tagoval, tak mu neopdisuj, ale to je na tvoj obmedzeny mozocek az prilis tazke pochopt, vsak? Este raz si precitaj predoslu vetu, lebo viem, ze si menej inteligentna a pomalsie ti dochadza Pochopila si? Ak nie, tak mi tu zase nieco pekne odpis, aspon sa zasmejem ( a nielen ja)
@karlotiskot ano, tamten nick je moj, a som taky debil jak ty, ze som to forum nezmazal, aby to vsetci zistili. Pre debila ako ty, ti musim oznamit, ze to bola ironia...a nebudem si vysvetlovat, co je ironia, najdi si to na googli
tak radšej takéhoto ako nejakého pupkatého, čo má 200kg, ale samozrejme najlepší je zlatý stred aby chlap nemal toľko kg čo ja, alebo nebodaj menej ale skôr aby to bol proste CHLAP páčia sa mi takí väčší chlapi
LOL.... vyzerá ako chalan, s ktorým som sa kedysi zaplietla.... ale mega... ešte sa aj tak o zrkadlo fotí
ale neviem zahlasovať páčia sa mi svaly ale tie prsné toľko nie
Nedbám o vzhľad môjho partnera, ale keď už by som si mala možnosť vybrať tak podľa mojich doterajších "úlovkov" a chlapcov čo som v nich našla zaľúbenie, boli všetci naozaj veľmi chudý postavou a mne sa to páči Priateľ síce posiluje, ale našťastie to zatiaľ moc nevidno, mne sa páči taký jak je
@echoechoecho hmm zvláštny spôsob irónie ako wtf, to je odpoveď ako piča toto fakt, zjedz si mozog nech máš z neho viac úžitku, bo zatiaľ ti toho očividne veľa nepriniesol...
takže vravite že svaly nesu všetko?
Mal som sa narodiť ako žena , vymakal by som si postavu jak mam teraz a chcel by ma kazdy chlap na svete ... Chlapy to maju ťažke musi mať všetko alebo len velmi vela penazi
Neviem ako dievcata na birzdi ale v reale sa zenam lubi pekne telo , aspon čo mi ich par povedalo ... Hlavne ma prekvapila reakcia že sa im nepacia prsne svaly moja ex sa ich nevedela nabažiť ... takže tak ale chapem že fotky su fotky a realita je realita
@karlotiskot vies co, uz sa viac nestrapnuj a neodpisuj mi radsej, lebo tu len znizujes mienku o tebe na BIRDZI. Vsetci vieme, ze si kokot, ale zase az tak to tu nemusis prejavovat
tak tam neuvidi fora ako toto +
"Pačil sa vam niekedy neaky chalan realne ale na fotkach vas absolutbne nepritahoval? "
"Usmievate sa v klube aj na škaredých ľudi? "
"Pozeraju sa na vás "nenapadne" ženy keď idete po ulici?"
"Mali ste niekedy sex s osobou ktorá vás zbalila v klube? + koment kde ste sexovali "
"Dokazali by ste mať sex s človekom ktorý vás fyzicky nepriťahuje?"
a pod.
z toho tak jedine vyplyva, ze si nadrzany, povrchny chlapec co tvari vela casu vo fitku
nevidiet ziadne zaujmy, ziadne hlbsie vedomosti, nic co by tak nejak nastartovalo podvedomie zeny, ze toto je zaujimavy jedinec pre moje deti
totiz, aj fyzicky vyzor hra svoju ulohu (vo vacsej miere ale v realnom zivote a nie na internete - neprenesies chemiu cez HTTP), ale v dnesnej dobe nie je az tak rieseny v takej miere, ze postacuje lahky sportovy typ (to znamena, ze nei je uplny lenivec) a zacina sa dostavat do popredia sikovnost, inteligencia, zrucnosti a proste veci, ktore zena citi, ze zarucuju, ze muz zabezpeci dobru vychovu, obzivu (vo svete kde sa stale menej pracuje manualne) a oporu pre nu
a k tej opore - v zmysle toho, ze je adaptabilny inteligencne, empaticky a bude jej vediet poskytnut dobru reakciu na trapenie (pocut ze je pekna, ked to potrebuje, objat a nekecat ked to potrebuje, poradit a kecat ked to potrebuje a pod.) a sucasne, ze je stabilny a vyrovnany
inak su dva typy budybuilderov:
- ti, ktori to naozaj maju ako konicek a zaoberaju sa tym aj hlbsie mimo fitka (ako @method napr.)
- ti, ktori to robia aby boli "krajsi", zenu sa za nejakym idealom a podriaduju tomu silno svoje myslenie, zvysuju si tym ego a neustale "riesia" co sa ako paci komu
@matwejo
Dobre si to vystihol ale bohužial to neplati u každej ženy .. a k tym typom bodybuilderov by si sa čudoval kolko je naozaj typov a urcite je ich viac ako dva
@matwejo tvoja uvaha sa mi paci, ale tak rozmyslaju (myslim tym racionalne rozmyslaju) zvacsa (najdu sa aj take mladsie, rozumne, ale kolko takych poznas? )zeny po 35-tke, ktore su slobodne mamicky s deckom, lebo ten ich buchac ich nechal samych a uz sa poucili a vedia, co chcu a potrebuju.. Keby toto, co pises bola prevladajuca pravda, tak ver, ze tie mlade zeny okolo 20-tky by si nedokazal zbalit len hlupymi vtipmi a dobrym telom, lenze co je pravda? a navyse, keby som bola taky charakterovo vyspely chlap, tak nieco podobne by som uz aj ocakaval od zien, lenze ruku na srdce, kolko poznas inteligentny, rozumnych, zaujimavych (nielen telom) mladych zien?? ja tak 2-3, a to sa pohybujem na univerzite a v odbornej praci...
@prasaman yeah,stale som si bral priklad a respektoval takych co nieco sami vybudovali, nie tych, ktori nieco "dostali". V konecnom dosledku je mozno u oboch pripadov efekt posobivy, ale prave tie veci, ktore clovek vie ovplyvnit viem najviac ocenit, je to obrovsky rozdiel. Vacsina ludi je dost povrchnych a ocenuju nezasluzne veci. Ocenuju nahodu.
A inac, podla mna sa vysportovane muzske postavy vacsinou velmi (podciarknute pacia dvom typom zien. Takym, ktore sami sportuju, alebo to skusali/sportovali a vidia v tom viac nez len ten povrch, vedia, ze to neni len tak a potom takym, ktore sami dobre vyzeraju od prirody, staraju sa o seba a potrebuju (lebo zeny vsetko potrebuju, nechcu ) mat vedla seba nieco extra a hlavne sa citit extra. Ostatnym je to jedno a uz duplom, ked sa tu riesi vztah.
@7 Problem niektorych ludi je, ze si myslia, ze ked nejako vyzeraju, pritiahnu mozno viac pozornosti, tak maju pravo haprovat v ostatnych vlastnostiach a zacinaju sa spravat ako jebnuti. Je to dost caste u obocho pohlaviach, preto potom vznikaju rozne predsudky a skatulkovanie, ktore je pochopitelne ; - )
@prasaman ale vsak ja som bol jak cisty krypel, krivy a chudy. Mam uzke uzke ramena (vysoko upnuty trapez, ktory ma este opticky viac zuzuje), nakratko upnute svaly (vysoko upnute lytko, kratky biceps,triceps), chude nohy a aj brucho je dost slabe, ked si to porovnam s chlapcami co odcvicia 10x menej jak ja a maju ho lepsie takze som si isty a vedomy kazdeho vydreteho cm na mne a nemyslim, ze je toto dobra genetika
@method hm ale tak co ja by som dal za taku genetiku (vyzorovo) aj co mas, ja mam taku ze vyzeram ako keby som nikdy necvicil, len trapezy mi vykukaju aby sa nepovedalo
@prasaman pozri tento tiez cvicil uz aj pred, ale pod vrstvou tuku to neni vidno, zhodil 15kg a je to, cela veda a zas ked si opacny pripad, tak len pridat na jedle... genetika su vyssie spominane veci, ktore som napisal...nie celkovy vyzor. Vsetko sa da menit, po urcitu hranicu - geneticku. Ked cvicis a vobec to nevidno, iste len treba nieco zmenit.
@method ja som uplne demotivovany aj v strave uplne. Bol som na strongman brno a tahal som 300 deadlift a utrhol sa mi latisimus, bol som 4 mesiace bez cvicenia, teraz par tyzdnov dozadu som zacal uplne z lahucka a boli to jak svina, stravu uplne ojebavam, jedol som cely ten cas rozky s dzemom, obcas nejaky MRP shake
@prasaman a 300 DL si zabil DD ja by som podla mna nedal ani 200 co ja viem, ani skusat nebudem ^^, mam skoliozu a zdravie mi je prvorade ja len zlahka, vramci mojich (genetickych) moznosti
@method no to veru ano, ja nejak nedokazem dodrzovat :/ dam si povedzme losos steak so zemiakmi a potom si dam zmrzku, cokoladu, pivo, na veceru si dam hovadzi steak, za tym cheesecake, palacinku so slahackou atd obdivujem ze to niekto dokaze.
ale zas mne trener, ktory mi dal silove zaklady povedal, ze mal by som sa susdredit na to, lebo cvicili sme s jednym este co zacinal na takej istej sile ako ja a cvicili sme rovnako a on bol velmi daleko podomnou silovo, proste genetika..
@method no ano, bol tam aj strongman log lift max, tam som dal 135. a na DL bola otvaracia vaha 240, systemom last man standing, to dal kazdy, potom 270 tam ostali asi 4ria, to este felt easy a potom dali 300 - a to som siel iba ja jediny , aj by som to dal ale nieco zlyhalo a latisimus v riti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
a nevyberam si podla svalov
@mayben však sa ti to bude páčiť?
ad 2 - postava môjho frajera (ktorého nemienim meniť) sa mi páči oveľa viac 8)
@dee99 áno, áno..bude
ale mne sa páči aj teraz!!! :3 :-S
Kym chlapovi netrcia rebra a kym nema pupek vacsi jak hrud tak mi je jedno jaku ma postavu
Skorej nech ma v hlave daco, lebo.. ked chlap nevladze prestahovat zene nabytok tak co uz, zaplati sa stahovak, ale ked je raz tupy jak poleno tak su mu i tote svaly na kokot
treba aby bolo vidno V-éčko predsa!
Ak dievča povie že sa stará neznamená to že na seba hádže omietku 2 hodiny pred odchodom. Akokoľvek s tebou súhlasím, musím podotknúť že dievča to má z vačšiny tak:
,,Ako sa narodí taká je". Proste bud je pekná alebo nie. A nič moc s tým nespraví. Kdežto chlap ak chce vyzerať apsoň nejako musí traviť vo fitku času a času a tomu prisposobovať životosprávu do dôchodku
a vlastne ono je to logické, lebo na ženskej postave sa dá toho dosť tolerovať a stále vyzerá pekne a elegantne, ale mužská pokial nevyzerá aspon trochu tak ako v @1 komente je skôr smiešna až odpudivá ( ja viem že som muž a mám kvôli biologii skreslený pohlad na tuto vec ale za týmto si budem stáť vždy že ženy sú dokonalosťou krásy všeobecnej ľudskosti ! )
Tak fitnessu sa venujem roky a viem že ak cvičíš doma, musíš byť ,,pekná od prírody" lebo by ti to absolútne nepomohlo. No offense, lucky you
Ja zas musím makať min 3-4 krat týždenne vo fitku pretože by som bol špatný jak cesta do roboty
Môže, samozrejme že môže. Sám poznám také ktoré sa z tlstej baby prepracovali na fitnesky, resp postava modelky, jak cukrík.
Čo len chcem podotknúť je že ženy to majú v tomto ľahšie.
Stačí im omeziť cukry a hotovo kdežto chalan musí kšeftovať s bielkovinami aby neprišiel o aktívnu hmotu lebo čo z toho keď bude suchý?
A to v praxi znamená viac ako len ,,dávať si pozor na to čo zjem" ako u báb.
Ale samozrejme hneď vidno ktorá baba maká podľa zadku. Dievčatá môžu mať pekné postavy v nohaviciach no tie ovisnuté polky sa nedokážu rovnať oddrepovanej prdelke
V mrazničke alebo by robil niekomu takému pasáka?
Alebo len tak vypreparované vo vitríne?
Potrebujem upresniť!
Pri tom pred tým z iného plakal, že ho žiadna nechce...
» www.birdz.sk/forum/potrebuje...
A ešte ti bude tvrdiť, že šak to nebol on aj keď tam odpisoval omylom zo svojho nicku a celý sa dojebal.
Fuj kúska chochmesu nemá tento čuráćik...
co chlap, to skatulkovanie zien tuna
netvrdim, ze sa chlap o seba nemusi starat, ale ako tu bolo spominane - naco take svalstvo, pokial ma mozog zvetrany?
zeny niesu take zlozite a zas sa mi to tu na BZ uz 5ty krat nechce opisovat, ale udivuju ma tie coraz castejsie komplexy noveho muzskeho osadenstva co tu stretavam
@karlotiskot ano, tamten nick je moj, a som taky debil jak ty, ze som to forum nezmazal, aby to vsetci zistili. Pre debila ako ty, ti musim oznamit, ze to bola ironia...a nebudem si vysvetlovat, co je ironia, najdi si to na googli
ale neviem zahlasovať páčia sa mi svaly ale tie prsné toľko nie
ano paci sa mi to, ale aj tak na tom nejak moc nezalezi
a hlavne mám pupkáča a je mäkké na ňom ležať. nemenila by som!
ale keby tak vyzera, tak co uz...v dobrom aj v zlom
dôležitejšie je či vie derivovať, variť a upratovať.
takže vravite že svaly nesu všetko?
Mal som sa narodiť ako žena , vymakal by som si postavu jak mam teraz a chcel by ma kazdy chlap na svete ... Chlapy to maju ťažke musi mať všetko alebo len velmi vela penazi
Jak sa vam marc fitt nepaci tak ja som už v pi** zvas
prečo by musel?
veď každý má iné preferencie a hodnoty.
ale sak co uz svet je taky
ked uz to zuzime na okruh na birdzi, tak ide o to, ze ked si otvori tvoje novinky » www.birdz.sk/webka/Freeking/...
tak tam neuvidi fora ako toto +
"Pačil sa vam niekedy neaky chalan realne ale na fotkach vas absolutbne nepritahoval? "
"Usmievate sa v klube aj na škaredých ľudi? "
"Pozeraju sa na vás "nenapadne" ženy keď idete po ulici?"
"Mali ste niekedy sex s osobou ktorá vás zbalila v klube? + koment kde ste sexovali "
"Dokazali by ste mať sex s človekom ktorý vás fyzicky nepriťahuje?"
a pod.
z toho tak jedine vyplyva, ze si nadrzany, povrchny chlapec co tvari vela casu vo fitku
nevidiet ziadne zaujmy, ziadne hlbsie vedomosti, nic co by tak nejak nastartovalo podvedomie zeny, ze toto je zaujimavy jedinec pre moje deti
totiz, aj fyzicky vyzor hra svoju ulohu (vo vacsej miere ale v realnom zivote a nie na internete - neprenesies chemiu cez HTTP), ale v dnesnej dobe nie je az tak rieseny v takej miere, ze postacuje lahky sportovy typ (to znamena, ze nei je uplny lenivec) a zacina sa dostavat do popredia sikovnost, inteligencia, zrucnosti a proste veci, ktore zena citi, ze zarucuju, ze muz zabezpeci dobru vychovu, obzivu (vo svete kde sa stale menej pracuje manualne) a oporu pre nu
a k tej opore - v zmysle toho, ze je adaptabilny inteligencne, empaticky a bude jej vediet poskytnut dobru reakciu na trapenie (pocut ze je pekna, ked to potrebuje, objat a nekecat ked to potrebuje, poradit a kecat ked to potrebuje a pod.) a sucasne, ze je stabilny a vyrovnany
inak su dva typy budybuilderov:
- ti, ktori to naozaj maju ako konicek a zaoberaju sa tym aj hlbsie mimo fitka (ako @method napr.)
- ti, ktori to robia aby boli "krajsi", zenu sa za nejakym idealom a podriaduju tomu silno svoje myslenie, zvysuju si tym ego a neustale "riesia" co sa ako paci komu
Dobre si to vystihol ale bohužial to neplati u každej ženy .. a k tym typom bodybuilderov by si sa čudoval kolko je naozaj typov a urcite je ich viac ako dva
@7 Problem niektorych ludi je, ze si myslia, ze ked nejako vyzeraju, pritiahnu mozno viac pozornosti, tak maju pravo haprovat v ostatnych vlastnostiach a zacinaju sa spravat ako jebnuti. Je to dost caste u obocho pohlaviach, preto potom vznikaju rozne predsudky a skatulkovanie, ktore je pochopitelne ; - )
ale zas mne trener, ktory mi dal silove zaklady povedal, ze mal by som sa susdredit na to, lebo cvicili sme s jednym este co zacinal na takej istej sile ako ja a cvicili sme rovnako a on bol velmi daleko podomnou silovo, proste genetika..