To je ťažko povedať. Možno aj áno, ale iba ak by malo byť to detsvo bez jednej osoby, ktorá v mojom detstve bola.A najideálnejšie by bolo mať asi tak od 3 do 6 rokov. Vtedy sa detiská len hrajú a užívajú si život a nemajú žiadne povinnosti.
Ja som stále jak decko. Ale nie... Pokiaľ by tu bola taká možnosť, vrátiť sa do detských čias, myslím, že aj áno. No asi by som chcel vedieť aj to, čo viem teraz...
mne vyhovuje môj vek a všetko čo k tomu patrí...rada si zaspomínam na staré dobré časy, keď som ako malé decko pozerávala rozprávky a opakovala si konečné titulky naspamäť...alebo keď som ako malé 4 ročné dieťa fascinovane rozmýšľala čo je po smrti...alebo keď som chodila ku starým rodičom a tam mi starý oco čítal broučkou....to boli časy...ale život plynie....sekunda po sekunde...a nič mi neostáva ako sa s terajškom vyrovnať a v dobrom občas pospomínať na staré dobré časy...
no akoze sory ale ja este som decko a fakt sa este necitim hrat sa na dospelu ...podla mna aj 18 rocni su este deti .. teda pokial nemaju nejake velke zaväzky napr. vlastny byt pracu alebo dieta...ale taky ktorych stale vo vesetkom platia rodicia a dennodenne zuruju su podla mna este deti
ja by som chcela byť ešte pred narodením...možno by som mala pre zmenu v živote viac šťastia...a rada by som zmenila kopu vecí čo som v detstve pokazila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
aaa co ja viem asi by som sa aj vratila do detstva... bolo pekne..