ja by som pristala, ale mam primladeho partnera a ked bude chciet mat deti, uz budem pristara, asi sa rozideme potom, ale teraz nemozem, mame sa radi a klape to
nedokážem si predstaviť seba ako vychovávam dieťa. A neviem či sa takýto moj pocit zmení v budúcnosti. To ale pramení z mojho vlastného pocitu zodpovednosti, ktorý sa môže síce zmeniť (žeby som bol zodpovednejší? ). Ale raz možno... Ako viem si to predstaviť, ale to je asi tak všetko
ja mam 4 surodencov, a je to to ovela lepsie ako byt jedinacikom tak ze aj ja chcem mat min, 3 deti, a podla mna to potom na mna pride, proste ked sa narodi, tak bude moje a budem donutena sa on starat
dokonale premyslene jeden chlapec aj meno mam vybrane rodinny typ ale az ked na to bude cas a to bude az o niekolko 5 a plus rokov viac chcela by som daco male co pribehne za mnou do spotele s ladovymi nohami da mi lepkavu sladku pusu ked vyje cokoladu hned rano o 11 a suslavo povie mami chcem s tebou pozeratrozpravky a mam ta rad takze ano
Jos...deti by som chcela mať...newiem ešte kolko,ale chcela by som mať chlapčeka ... doteraz som sa starala o bratrancov,keď ich mamina mala prácu s varením.Síce to bolo niekedy ťažké,ale stálo to za to
vsetci vravia ze mna to prejde... ale ja deti nechcem mat... ani teraz ich nemam rada a aspon teraz to vidim ako pokazit si zivot... mozno v buducnosti ale keby som mala patrnera, ktory ich bude straaasne chciet, tak by som si to rozmyslela, ale teraz to vidim tak ze deti nechcem mat
no ved ja ich rodit nebudem tak preco nie , ale deti az tak okolo 30 a chcel by som najprv chlapca a potom dievca...teraz sa rozhodne necitim na deti som prilis mlady a nevybureny a nechcel by som im znicit zivot ako to robia tie dievcata a chalani co maju deti v 16 a pod...
Tato otazka je trosku tazka. Mam rad deti ale v mojom zivote by bolo sakramensky tazke rozhodovat ci ho mat alebo nemat. A zatial nemam aprtnerku a potom este nemam pracu byvanie ked je toto potom je otazka medzi dvoma. ale u mna je to sakramensky tazka otazka ...
Tak v 30tke si najdem nejaku mladu jebandu co skoncila prave VS, po 2 rokoch si ju vezmem za zenu a rok na to budu deturence Plan jak svina ale co uz lepsi nie je lebo do Audi TT moc toho nenabali clovek
Ja by som chcela mat deti..ale ked sa pozriem na tento svet okolo,uz sa ich aj pomaly bojim mat..neviem ked vidim co vyrasta s druhych..viem viem,ved ake si clovek vychova take ma..ale clovek nikdy nevie aka doba nastane..ale urcite by som chcela mat
milujem deti a v buducnosti chcem urcite dake mat ale teraz mi stacia len sem tam este nie som v takom stadiu aby som mohla mat deti na plny uväzok ved som sama este dieta
ja som už teraz rozhodnutá, že deti enchcem... možno adoptujem ked s ana to budem cítitť /taka 50-tka /ale vlastne nechcem... dovod? nebola by som dobrá mama
chcela by som raz deti ale chciet nestaci treba mat v poriakdu kopu inych veci okolo toho a to ked s apodari zabezpecit tak nebduem vahat.mylsim ze kazdy by chcel mat na svete nieco co bude jeho pokracovanim
No ja a deti Veľmi ich teda nemusím, ale keď ich budem vedieť vychovať podľa svojho... Síce keď budú také, ako som ja, tak to radšej deti ani nechcem Lenže v poslednej dobe to ide s deťmi a mládežou dolu vodou (síce tam patrím aj ja, ale som ešte "old school" , veď už len keď vidíte čo si dovoľujú ku starším, a ako sa 12 ročné "pipky" spíjajú do nemoty a fajčia jednu cigu za druhou, tak tie deti našej generácie nechcem radšej ani vidieť Ale keď budem mať s kým tie deti mať, a budem o tom presvedčená, tak budú... No nech sú to radšej chlapci... Tí to majú vo svete oveľa ľahšie... A nemusia rodiť tú ďalšiu generáciu
nikdy nechcem mat vlastne deti...nemam rada male deti a nedokazala by som sa o to starat...ale mozno si adoptujem nieco starsie, tak nad 10, ked bude s kym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Myslím ssi,že deti asi nebudem mať, iba ak by som si adoptovala, ale už staršie, nie deti do 6 rokov.
Chcem 3 ...
Ale nevedela by som si predstavit, ze by som nemala dietatko ani jedno.