chcela by som vedieť, koľkí z vás by sa chceli stať nejakých hudobníkom: napr. spevákom, alebo gitaristom, basgitaristom, bubeníkom (atď) z nejakej skupiny a prečo..
hey .. chcela by som hrat .. v nejakej cisto instrumentalnej kapele , kde by som bola hlavna gitarista .. a styl by to bolo nieco typu heavy jazz metal haha ... a raz to aj budem robit ! D
ale inak bola som chvilku spevacka v garazovej kapele ale necitila som sa dobre, lebo ja proste na spev nemam hlas a nikdy mat nebudem =/ ale nenasrala by som sa keby som mohla byt gitaristka, ale na to nemam moc dobry skill..
a ja som vychodila husle, 9 rokov presne a par sutazi s fajn umiestnenim, cize nacvicit by sa to casom dalo lenze uz je na to malo casu a kapela by ma ako plne zamestnanie neuzivila cize sen uplaval, je nam luto
celkom rada by som vedela spievat, ale neviem, aj ked sluch mam dobry. a navyse neznasam svoj hlas aaa s kopou ludi pre podiom - z pohladu z podia, som mala tiez celkom slusnu uzkost, takze by to asi nebolo pre mna
keď som bola decko tak som chcela byť speváčka, teraz už viem že spievať nevem, ale strašne by som chcela hrať na gitare... alebo basgitare, to je jedno
@sisooolq Ja som už raz taká... Nepotrebujem, aby ma poznali všetci ľudia, aby novinári sledovali každý môj krok a písali o mne nepravdivé informácie, nepotrebujem byť slávna... Vieš, má to veľa záporov.
Možno by ma mali niektorí ľudia úprimne radi a oceňovali by môj talent, a zarobila by som si veľké peniaze - to by bolo dobré, ale sú iní ľudia, ktorí ma majú radi, vedia mi pomôcť, poradiť a peniaze nie sú všetko, tie sa dajú zarobiť aj inak
@trubka91 hej, máš pravdu.. ak by som sa raz stala slávnou /čo sa nestane asi nikdy/ nebrala by som v živote noviny vážne, ani neberiem.. je to môj život a nech by si písali čokoľvek, vôbec nevedia, čo je pravda a čo nie.. proste nech majú ľudia na mňa kvôli 'novinám' hocijaký názor, nepoznali by ma a nemohli by skutočne vedieť, aká som..
a máš pravdu, peniaze nie sú všetko.. ovľa dôležitejší sú priatelia... a rodina. môžem mať hocikoľko peňazí, ale zdravie si za ne nekúpim, a ani priateľov..
@sisooolq Novinári málokedy napíšu o človeku pravdu a i tak si myslím, že takmer pre každú známu mediálnu osobnosť je to nepríjemné aby každý človek ktorý si kúpi noviny prečíta o ňom, čo sa práve deje v jeho živote (ak je to vôbec pravda).
Rodina a praví priatelia sú dôležitý, peniaze tiež - žiaľ, v dnešnej dobe sa platí aj za ošetrenie čiže za zdravie...
@trubka91 no veď hej, to som myslela, že málokedy píšu pravdu o nejakej známej osobnosti.. no, čo ti ja viem či aj peniaze.. (think).. určite je mnoho vecí dôležitejších nad peniazmi..
viem hrať na husle na gitaru a klavir na gitaru pol roka na klavir 2 roky na husle rok a vim pekne spievať prave dnes som vystupoval ale len ľudovky a ciganske ale chcel by som byť cigansky husľový primaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ja som vychodila husle, 9 rokov presne a par sutazi s fajn umiestnenim, cize nacvicit by sa to casom dalo lenze uz je na to malo casu a kapela by ma ako plne zamestnanie neuzivila cize sen uplaval, je nam luto
Neviem v akej skupine by som chcel hrať....
to vsak neznamena, ze ma to prestane bavit, do konca zivota to bude nieco, co ma asi ako jedine zmysel tutok na planete ^ . ^
Hej, tak pytam sa, lebo aj ja by som velmi chcela..
Možno by ma mali niektorí ľudia úprimne radi a oceňovali by môj talent, a zarobila by som si veľké peniaze - to by bolo dobré, ale sú iní ľudia, ktorí ma majú radi, vedia mi pomôcť, poradiť a peniaze nie sú všetko, tie sa dajú zarobiť aj inak
a máš pravdu, peniaze nie sú všetko.. ovľa dôležitejší sú priatelia... a rodina. môžem mať hocikoľko peňazí, ale zdravie si za ne nekúpim, a ani priateľov..
Rodina a praví priatelia sú dôležitý, peniaze tiež - žiaľ, v dnešnej dobe sa platí aj za ošetrenie čiže za zdravie...