Tak to nechcem mat doma uz uplnu seredu.. ....Ale keby mi ten skaredy bol sympaticky tak by som si brala skaredeho ale ked ze tam su na vyber iba tieto varianty tak som za PEKNEHO.... disappointed:JA WM SOM HROZNA)
No, keby som pred sebou mala dvoch chlapov, ktorí by obidvaja mali rovnaké charakterové vlastnosti (mne vyhovujúce), tak by som si, prirodzene, vybrala toho lepšie vyzerajúceho.
Avšak ak by mi jeden z nich povahovo vyhovoval viacej, vybrala by som si jeho bez ohľadu na to, či je krajší ten druhý, alebo on.
Ak by bol pekný, ale blbý chalan radšej by som vybrala "škaredého", ale milého. V prípade pekného a milého zároveň JACKPOT a neskôr prišla na to, že sa niečo aj tak dosejebkašle.
akoze nevadilo by mi, keby mi ho hocikto komentoval, ze je skaredy tak, ako keby sa zdal skaredy mne a hlavne, keby sa mi fyzicky nepacil, ziadne peniaze (alebo charakter, hocico) by ho neospravedlnili, ani na jedno rande by som nesla v tomto zlatokopky nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Avšak ak by mi jeden z nich povahovo vyhovoval viacej, vybrala by som si jeho bez ohľadu na to, či je krajší ten druhý, alebo on.
a nie, vzhlad nie je vsetko, ale zalezi na nom tiez.