Chceli ste niekedy tak velmi vratit spät stare casy .... ?
Chceli ste niekedy tak velmi vratit spät stare casy s tymi ludmi s ktorymi vam bolo uplne uzasne s ktorymi mate tolko preziteho a vedeli by ste, ze uz to asi nie je mozne?
su chvile ktore by som si chcela prezit este raz ale nejako velmi sa tym za pricetneho stavu nezaoberam kedze to uz nie je mozne a nikto z nas uz nie je taky ako bol vtedy
keď sa tak tuho zamyslím ( a bolí to ) nie, nechcela.. bolo mi s nimi dobre, ale keby som bola s nimi aj teraz tak by som nespoznala tých, s ktorými som teraz všetko zlé je na niečo dobré a všetko dobré sa raz skončí
samozrejme,že každý má občas niekedy takéto myšlienky,ale vravím ti,je to úplne zbytočné,lebo minulosť nevrátiš...radšej ži prítomnosťou a uvidíš,že aj budúcnosť ti prinesie veľa hodnotného
nie uz to raz bolo a uzasne a vynimocne to bolo tou docasnostou. ze vsetko sa raz konci, je to krasa okamihu. akurat by som si to chcela vediet zivsie vybavit v pameti
aj hej. ale zas na druhej strane, niečo by som rada vrátiť niečo nie... a keby to neskončilo bohvie kde by som bola dnes.. takže je vlasne fajn, že aj niektoré pekné veci skončili
áno ... strašne mám rada niektoréobdobia a neviem prečo ale práve sa mi vybavilo...ako som mala tak okolo 8 rokov, hrávala som sa s kamošmi na uličke pred domom a vždy o 19:30 na mňa kričala mama alebo oco aby som šla dnu, lebo ide Show Billa Cosbyho
kto by občas nechcel? keď si predstavím že s niektorými ľuďmi som toľko toho prežila... a teraz... vzťahy ochladli z rôznych dôvodov a nahrádzajú ich nové vzťahy s inými ľuďmi... ale je to už raz tak, treba žiť pre prítomnosť, užívať si to čo je teraz a vážiť si to...
nie.. aj ked mi mnoho krat zatemni mysel nostalgia, stale mam pocit, ze je len lepsie naozaj tolko veci bolo prisernych pocas mojho detstva, ze aj napriek peknym veciam, ktore som zazil, by bola cesta spat, cestou do zatratenia a prezitie si toho isteho pekla...
ale nemyslím tým úplne detstvo. ale len tak zopár rokov dozadu, keď možno niekto z vás mal úplne inú partiu, alebo nejakého dobrého kamaráta, sktorým teraz už taký kamarat nie je
@bewka súhlas.. až na to, že všetko dobré sa raz skončí.. z časti to je pravda, ale po všetkom dobrom môže prísť ešte niečo lepšie nie??
ja osobne sa držím toho, že všetko zlé je na niečo dobré i ked to v danej chvíli nevidím a odpoved na tvoju otázku: áno, niektoré chvíle by som chcel prežiť znova (alebo aby trvali večne) ale nebyť ich konca, možno by som nebol práve tam, kde som teraz a kde som rád, že som.. bo človek nikdy nevie.. možno by bol na tom lepšie, ale možno aj horšie a tiež zastávam názor, že človek si sám tvorí svoju budúcnosť svojimi myšlienkami (áno Tajomstvo ala The Secret)
no tak ale vy všetci ste radi, že niečo staré skončilo, lebo ste radi, že teraz vám je ešte lepšie..ale ako vravím, mne bolo lepšie v tych starých časoch..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Lenže to nieje jednoduché ...
ale chýba mi t
ja osobne sa držím toho, že všetko zlé je na niečo dobré i ked to v danej chvíli nevidím a odpoved na tvoju otázku: áno, niektoré chvíle by som chcel prežiť znova (alebo aby trvali večne) ale nebyť ich konca, možno by som nebol práve tam, kde som teraz a kde som rád, že som.. bo človek nikdy nevie.. možno by bol na tom lepšie, ale možno aj horšie a tiež zastávam názor, že človek si sám tvorí svoju budúcnosť svojimi myšlienkami (áno Tajomstvo ala The Secret)