moj priatel ma kamaratku s ktorou si uz vypisuje velmi dlho cez net..a v den kde prisiel za mnou aby sme prvy krat boli spolu tak vyuzil prilezitost ze ta jeho znamost cez net byva blizko mna a ako prve bezal za nou a potom vecer sa priplazil za mnou..a n
môj chlapec mal tiež najlepšiu kamarátku/kamarátky a hovoril im v podstate všetko... prvé vedeli aj o tom, že mi dá koniec ja som sa to dozvedela až 2 dni potom
@impulse ::::lenze s nim sa o tom neda hovorit.. ked stale vidi na tom len to ze ja som ta ktora utoci na jeho kamaratku ale pochopit sa to z mojho pohladu nechcce a ani sa nesnazi
@bendzi160 pozri, pokiaľ to nieje osudová láska na celý život, tak ja by som naňho kašľala... alebo, napríklad moja sestra by mu začala robiť to isté aby si uvedomil, čo preňho znamená/neznamená ...
Ty určite nemáš kamarátov za ktorými chodíš... Sem tam aj chlap sa potrebuje niekomu vyrozprávať Moja bývalá tiež žiarlila na moja kamarátku, keby som to vedel skôr tak sa vyseriem na ňu (donútila ma prerušiť s ňou všetky kontakty...)
rozid sa s nim. pride lepsi. .... moj byvaly tiez vsetko rozoberal najprv s kamoskou. a nic lepsie ako rozchod sa udiat nemohlo najdes lepsieho, ktory VZDY pride najprv za tebou a prave TY budes ta naj kamoska.
Určite nechci od neho, aby s ňou prerušil kontakt, lebo to môže pre teba dopadnúť zle. Skús mu nejako vysvetliť, že je ti nepríjemné keď o vaších súkromných problémoch hovorí niekomu pre teba cudziemu a že ti vadí, že o niektorých veciach ktoré sa teba týkajú vie najprv ona. A ak nepochopí tak neviem . Ja by som mu urobila asi to isté s nejakým mojim kamošom ( ale to nie je asi najlepšie riešenie)
Bývalý mi toto tiež spravil...ale on len o nej hovoril,ale nehorázne veľa...
Neprešiel 1 deň aby ju 10x nespomenul,chápala som ho,ale sralo ma to,že ona s ním bolo už viac než ja.Síce to nebol dôvod rozchodu,ale dosť tomu napomohlo
Tak...nahliadni do svojho vnútra (boha jak debilne to znie ,či ti za to vážne stojí
"ak ti vadí jeho kamarátka tak si vyjeb oko a nasaď gaštan"
HAHAHAHAHAH to chúďa 13-násť ročné si vypíta radu a toto vyfasuje...
- no haluz je že si to presne vystihol...
@bendzi160 - hádam si si nemyslela že tvoj priatel bude riešiť problémy vo vzťahu zo svojou priatelkou, osobne nepoznám takého ktorý by to robil (lebo zakaždým to vedie k jedinému k hysterickým scénam, lietaniu všetkého čo je po ruke a samozrejme k rozchodu, aj keď viem že takmer každé dievča si myslý že by maly riešiť problémy vo vzťahu zo svojím partnerom, no aj tak to ani jedná nerobí) prečo je to tak dievčatá...?
Jednoducho mu otvorene povec co si o tom myslíš a buď sa vzdá teba alebo jej, alebo mu zober PC. Alebo donúť to dievča nech ti povie čo spolu robyli a to isté sprav s ním.
V jednom časopise som čítala (bola tam rovnaká situácia ako tvoja), že by nebolo na škodu, skúsiť sa s ňou skamarátiť. Chápeš, keď býva pri tebe, tak nejako sa o to pokús, to by si zvládnuť mala a zistíš okolnosti, samozrejme, nie hneď, ale aspoň sa budeš snažiť pochopiť jej svetlé stránky. Takto to tam presne písalo a ja si myslím, že by to bolo asi fajn. Keď nad tým premýšľam, aj mne by to asi prekážalo. Veď aj chalani by mali vedieť, kedy to naozaj stačí a kedy treba byť normálny. Toto určite nie je normall vzťah.
A súhlasím s @25 povedať mu pravdu a nech si vyberie. Ja by som to urobila takto. Proste, ak ťa má rád, tak si vyberie teba a vysvetlí ti prečo bol taký a ak nie, asi za to nestojí. Prajem veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja som tiež vždy všetko riešil najprv s kamarátkami bo keď holke človek povie pičovinu tak chytí hysák
môj chlapec mal tiež najlepšiu kamarátku/kamarátky a hovoril im v podstate všetko... prvé vedeli aj o tom, že mi dá koniec ja som sa to dozvedela až 2 dni potom
ako to mam este spratit?
Neprešiel 1 deň aby ju 10x nespomenul,chápala som ho,ale sralo ma to,že ona s ním bolo už viac než ja.Síce to nebol dôvod rozchodu,ale dosť tomu napomohlo
Tak...nahliadni do svojho vnútra (boha jak debilne to znie ,či ti za to vážne stojí
"ak ti vadí jeho kamarátka tak si vyjeb oko a nasaď gaštan"
HAHAHAHAHAH to chúďa 13-násť ročné si vypíta radu a toto vyfasuje...
- no haluz je že si to presne vystihol...
@bendzi160 - hádam si si nemyslela že tvoj priatel bude riešiť problémy vo vzťahu zo svojou priatelkou, osobne nepoznám takého ktorý by to robil (lebo zakaždým to vedie k jedinému k hysterickým scénam, lietaniu všetkého čo je po ruke a samozrejme k rozchodu, aj keď viem že takmer každé dievča si myslý že by maly riešiť problémy vo vzťahu zo svojím partnerom, no aj tak to ani jedná nerobí) prečo je to tak dievčatá...?
A súhlasím s @25 povedať mu pravdu a nech si vyberie. Ja by som to urobila takto. Proste, ak ťa má rád, tak si vyberie teba a vysvetlí ti prečo bol taký a ak nie, asi za to nestojí. Prajem veľa šťastia.