Ahojte chcela by som sa opýtať vás či sú nejaké lieky alebo nejakov prirodnou cestou aby som podrástla aspoň ešte tých 5cm..koľko človek inak tak priemerne vyrasstie za 2-5mesiace?? díký
To nemyslis vazne.. Chces do seba cpat chemiu a nicit si zdravie len kvoli zanedbatelnej "estetike", naviac tolko trivialnej? Ked sa citis velmi zle, skus to riesit napr. tym, ze si budes kupovat topanky s vyssimi podrazkami atp., mozes nosit klobuky a tak . Prosimta, nenic si zdravie niecim tak hlupym Ved co je male, to je mile
5cm? Povedz doma tatovi nech ti do zarubni na dverach namontuje tyc a ze budes na tej tyci spavat zavesena ako netopier. Zemska pritazlivost dokaze divy.
ja som tiež nízka (cca 162 cm) a to som narástla minulý rok asi "centi" či dva A podľa mňa je krajšie, keď si maličká, pretože to vždy môžeš vyvážiť pri vyššom partnerovi podpätkami. Ale vysoká holka pri nízkom partnerovi sa môže len zohýňať. A si ešte mladá, možno vyrastieš
Ja som sa celú strednú dívala na spolužiakov zdola a robili si z mojej výšky neskutočnú prdel. Stále kričali, že "kde si, Nikáááá", hoci som bola pol metra od nich alebo mi odporúčali nosiť si rozkladací stolček, na kt. sa postavím. Ale aspoň ma to naučilo, že "brániť" sa dá aj slovami a naučila som sa to vraj dosť dobre A naučila som sa j biť, keď už intelekt nevystačil an múúúdrych chalanov
Ano su anto lieky kým nemaš zocelené chupavky (ludovo strbiny) tak sa dáva rastový hormon keby si ich mala uz zrastené tak priberas na svalstve a tusim su nejake vitamíny
tie kurvy jedne sikmooke chcu byt vyssie tak si nechaju rozdrvit kosti pri clenku , potom im dajaku taku picovinu na nohy nech im to drzi od seba ta noha a ked sa kosti zrastu tak maju dlhsie nohy, vraj bolestive..to som cital
koľko človek vyrastie za pár mesiacov strašne prekvapivo a nečakane záleží od jeho veku, pohlavia a genetiky, takže žiadne priemerne nie je. a jediné, o čom viem, že prospieva rastu, teda skôr nezastavuje ho, je nepiť v detstve kofeín. možno ešte trochu podrastieš. ale u dievčaťa je to veľké možno.
mám 13 rokov a meriam cca 180 cm-nieje nato niečo?
teraz sa určite smejete ale byť takym vysokym clovekom a este ktomu ked mate 13 rokov-je dosť ťažké!-má to svoje vyhody čo sa tyka napr.športu ale v inom pointu nevidím!
tak sa len chcem spytať či neexistuje niečo aspon na zastavenie rastu-hocičo!prosím napíšte! dakujem môžte aj na email: majuska.551@azet.sk (ten vobec nepoužívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
možno ešte vyrastieš....
Ja som sa celú strednú dívala na spolužiakov zdola a robili si z mojej výšky neskutočnú prdel. Stále kričali, že "kde si, Nikáááá", hoci som bola pol metra od nich alebo mi odporúčali nosiť si rozkladací stolček, na kt. sa postavím. Ale aspoň ma to naučilo, že "brániť" sa dá aj slovami a naučila som sa to vraj dosť dobre A naučila som sa j biť, keď už intelekt nevystačil an múúúdrych chalanov
preto sme my maličkí vzácne exempláre a na to treba byť hrdý!!!!!
asi ťa to neprehovorí ale na fb je v tej skupine 100 tisíc ľudí
chcem byť niššia-ale dufam,že ma pochopéíte!
mám 13 rokov a meriam cca 180 cm-nieje nato niečo?
teraz sa určite smejete ale byť takym vysokym clovekom a este ktomu ked mate 13 rokov-je dosť ťažké!-má to svoje vyhody čo sa tyka napr.športu ale v inom pointu nevidím!
tak sa len chcem spytať či neexistuje niečo aspon na zastavenie rastu-hocičo!prosím napíšte! dakujem môžte aj na email: majuska.551@azet.sk (ten vobec nepoužívam