ahojte potrebujem radu chcem jedneho chalana momentalne sa s nim zajebavam ale on ma babu ale cely tyzden je so mnou cez vikendy spolu volame stale.. ked je opity vypisuje mi ako ma lubi.. co mam robit bojim sa ze sa s frajerkou nerozide..
toto je ešte také detské prepáč..ale tak v tomto veku sa človek rozchádza a dáva dokopy každú chvíľu..určite to dievča nemiluje, keď s tebou trávi toľko času a nie je to len kamarátstvo
poznám viacerých, čo spolu boli od základnej, ale väčšine sa to rozpadlo a aj väčinu, čo poznám sa proste rozchádzala každú chvíľu..a preto hovorím o väčšine a nie o menšine tiež moja spolužiačka to ťahala aj dlhšie ako 2 roky ale aj tak sa furt rozchádzali..málokomu to vyjde tak si to váž a nerozčuluj sa
nepochopím typy ako si ty dievča moje zlaté, dúfam, že budeš mať nejaký pekný vzťah a príde dáka jeblina ako si teraz ty a toho chlapca ti proste vezme.
Mne sa páči, jak sa tu všeeetky tvária ako sväté ... Nič si z toho nerob (u nás sa hovorí - však frajerka nie je pohlavná choroba) ... Čo ti nehovorím, že máš kradnúť babám frajera, ale ak sa správa takto, tak tej kočke len pomôžeš ak ich rozdelíš, lebo jej nestojí zato, aby s ním strácala čas ...
sorry uz nadpis mi sepkal ze si pica..ale mylil som sa...po precitani menim nazor...ty si jebnuta pica daj mu pokoj ked ma babu,naber smer sever-severovychod a odlifruj do boha kade lahsie....
@zeriavka Ja sa nerozčulujem, len som proste podráždená zo svojich spolužiačiek, ktoré to považujú za choré a divné, že mám len jedného partnera už dva roky bez neustáleho rozchádzania sa
toto by normalne ho yvspeleho cloveka nenapadlo.......ako by tych chalanov nebolo na svete dost .tak just si vybrat zadaneho keby bol posledny na svete.tak nepoviem.....ale aj vtedy by sm si azchovala hrdost ...a vyje....sa anto ak by bol zadany ..
ty si teda chudera....takto sa ponižuješ, s chalanom byť keď je opitý a ptm len dúfať, že sa ti ozve, keď bude aj triezvy?...čím mladší ľudia, tím tupší, kam to spejeme? ako....môžeš byť fajn, ale si neskutočne hlúpa
a zober si že sa s tou babou rozíde,.... aká je pravdepodobnosť že o týžden na to, vo vzťahu s tebou, nebude vypisovať a vyvolávať inej babe jak ju miluje?
Jeb na to prosim ta, malokedy ma vyznam bojovat o zadaneho cloveka, je to strata casu a energie, ktoru by si mohla pouzit radsej na niekoho, u koho to ma zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Poprípade sa vybav ranným bongom na lačno a zlož sa pod stôl aby si aspoň netrepala pičoviny (ach)
Ja neviem, asi som nenormálna, no.
Ak je triezvy nepovie to..ale aký to ma zmysel, ked ma holku atebe píše že ta lubi?
Porozpravajte sa o tom.. možno si to vyriešited áte sa dokopy alebo zistíš že maju iba vo vztahu krizu a tebou si to kompenzuje..
poznám viacerých, čo spolu boli od základnej, ale väčšine sa to rozpadlo a aj väčinu, čo poznám sa proste rozchádzala každú chvíľu..a preto hovorím o väčšine a nie o menšine tiež moja spolužiačka to ťahala aj dlhšie ako 2 roky ale aj tak sa furt rozchádzali..málokomu to vyjde tak si to váž a nerozčuluj sa
ÁÁÁÁNNOoooo ...... jak emigrovali šarinovci tak aj mravce!
Moja rada : Daj mu pokoj, keď je zadaný.
a k tebe: nezacinaj si so zadanymi pokial su stale zadani a priprav sa na to ze toto iste bude robit tebe.
sorry uz nadpis mi sepkal ze si pica..ale mylil som sa...po precitani menim nazor...ty si jebnuta pica daj mu pokoj ked ma babu,naber smer sever-severovychod a odlifruj do boha kade lahsie....
A na tú babu, s ktorou ťa potom podvedie, nebudeš môcť krivého slova povedať, lebo tá nebude o nič horšia ako ty.
Takže veľa šťastia
@rheia fuha, teba by som nechcel stretnut v tmavej ulicke!
a zober si že sa s tou babou rozíde,.... aká je pravdepodobnosť že o týžden na to, vo vzťahu s tebou, nebude vypisovať a vyvolávať inej babe jak ju miluje?