milujem ho a zaroven nenavidim,chcem byt s nim a zaroven nikdy v zivote ho uz nechcem vidiet,chodim s nim a najradsej by som mala hocikoho ineho...je toto normalne?
som priserna...sme spolu 8mesiacov a stale mam pocit,ze na mna nemam cas,vzdy sa vy
preboha kolko ma ten chalan rokov? co nevie rodicov poslat do pice? teda aspon slusne...hm ked tak velmi potrebujes cicinu najdi si chalana trebars v mojom veku...ten ti da lasky a sexu kolko len chces a mozno bude mat aj auto...
čo chalan nemá gule? (samozrejme obrazne) ja viem že mu záleží na rodičoch alebo čo si o nom myslia albo mal tvrdú výchovu ale ked má aj teba je jasné žee sa musí obetovať aj pre teba ved to nejde stále obskakovať len rodičov, ked aj ty patríš do jeho života a nie len ked ta potrebuje ale aj kedy ty potrebuješ jeho!
Ja suhlasim s holyknightom, taketo detske vztahy su podla mna zbytocne, teda cest vynimkam. Nevravim, ze nemaju city, ale vacsina nema ani sajnu o tom, co je laska a vztah.
milujem ho a zaroven nenavidim,chcem byt s nim a zaroven nikdy v zivote ho uz nechcem vidiet,chodim s nim a najradsej by som mala hocikoho ineho...je toto normalne?
podla mna by si sa mala s nim o tom vazne porozporavat...povec mu ze to uz takto nejde, a ze ked chce zachranit vztah tak musi aj on preto nieco robit..neboj sa, ja by osm mu tooho vedela navypravat
holyknight o tom hovno vie...lebo nema ani sajn o vaznom vztahu.a aj ked je to dost brutal rozdiel skoro 20-rocni a ty mas napr. 15 rokov,tak moj chalan bol takyy a je zcasti taky stale...Vzdy posluchne rodicov a da radsej na nich,a ked povedia nie,tak si mozem, piskat.
rozculovala som sa rok...mozno dva.ale nema to zmysel..uz to mam na haku,lebo ho milujem a to mi za to nestojii
ked ti na nom naozaj zalezi/co neviem posudit v tom veku,tak si pockaj...
No dufam že sa to už poriešilo ale aj tak jedna vec:Nechapem jak dakto nedokáže pyskovať a povedať svoj názor..až keď mi nejde doslova o krk(napr. že by ma vyhodili v škole bo by som nadavala po Svati abo po Mariničovi) tak nemam problem sa hada´t..a už duplom ke´d mam blbu naladu.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Porozpravaj sa s nim este naposledy a ak sa nezmeni, tak goodbye, iba co sa budes zbytocne trapit.
nie, nie je...je to dosť od veci:/
@9 aj ja mam casto taky pocit,len neviem ci je to len pocit alebo je vazne obcas malym dietatom
Tak tomu hovorím prevencia ...
Nechceš sa ešte zabiť, aby si predišla všetkému trápeniu, čo ťa čaká?
rozculovala som sa rok...mozno dva.ale nema to zmysel..uz to mam na haku,lebo ho milujem a to mi za to nestojii
ked ti na nom naozaj zalezi/co neviem posudit v tom veku,tak si pockaj...