mne sa vyhodia pehy keď sa v lete veľa opaľujem, v zime mi ich vôbec nevidno... Ale to je vrodené.. keď ich tak nenormálne chceš pomôže aj hnedá ceruzka na oči
@frozenflame mne sa to tiež páči, v lete mávam pár na viečkách, trošku na nose a na líčkach, ale nie sú až tak veľmi viditeľné - asi to záleží aj od toho koľko času strávim na slnku
ta ti darujem moje...teraz ich nastastie az tak nevidno lebo je zima..ale v lete ked som zmenila okuliare tak kazdy na mna kukal ze ty mas pehy???... ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
jedine spoluprácou.. nech jeden vezme sitko..da ti ho k tvári a nech ta cez to sitko oexkrementuje
prepáč..ked som bola mala, tak sme sa smiali z pehavých a hovorili sme im toto.. každopádne si ma rozosmiala.. DiK!
alebo urychli opalovanie autogenom
..kvak..
A NA TO SI NEDOSLA SAMA?????
aspon som niekoho pobavila..
petarda do psieho lajna a dobre sa dívaj, ako to praskne a pehy máš zaručené... aj na tričku a nohaviciach... som hovädo však?
@frozenflame ja mám pieh toľko že si môžeš polovicu zobrať a zvyšný hojný počet môžeš na mne do nekonečna obdivovať
pehy sú pigmentové škvrny. Tie nijako nezískaš, bohužiaľ, niesi s tých dievčat ktoré majú na sebe tieto bodky krásy
@frozenflame dal som do googlu :umele pehy a tu je vysledok , s takymito otazkami sem nechod tu ta ludia len ddoje*u bohuzial » zuzvik.blog.cz/0907/hit-tohoro...
to mi doslo uz ked som to zverejnila, ze to nema zmysel... najradsej by som tuto diskusiu zmazala..