Riadim sa heslom: Ja neutočím, iba vraciam.. Vážne som chel niečo odpustiť, ale ono sa to nedá, ako sa dá najlepšie pomstiť, zo začiatku nezáujem fungoval, ale teraz dostávam ranu za ranou a ja to už nedokážem vznášať, osoba ktorej sa chem pomstiť na Bird
Pomsta je to najprimitívnejšie čo môže človek urobiť
Nikdy sa nikomu nesnažím nijak pomstiť, lebo viem, že mne sa stane niečo horšie
Ak ťa niečo tak strašne serie.. kašli na to, aj na tú osobu.. nestojí ti o to, aby sa to stalo aj tebe Ver mi, ak ti robí zlobu, jej (osobe) sa to vráti
..ja som sa tiež chcela pomstiť no časom som si to rozmyslela.. je mi síce stále blbo ..ale tak dúfam že časom sa to napraví.. .. najlepšiu pomstu nepoznám.. ináč tiež sa tým riadim čo ty "ja neútočím, iba vraciam.." dúfam že sa to vyrieši držím prsteky..
suhlas s @1.
Naco riesi cloveka,ktory pre teba stratil vyznam. Je to jeho ubohost,ze ta potebuje urazat a kopat do teba. Jenoducho sa zameraj an ine veci a hotovo.
Z niekolkych vlastnych skusenosti viem,ze to chce len cas...
Ak je to holka hod jej niekde na verejnosti 2 gastrace a poved ze bola dobra ale cakal si viac. Alebo nacpi psa prehanadlom a pusti ho v noci k dotycnemu na pozemok.
1. faza, ked mas chut pomstit sa...fyzicky..strasne moc zobrat do ruky bejzbalku a byt hlava nehlava..buchat , kopat...pľuvať...
2.faza, ked zistis, ze rany na dusi su lepsie, ako kopanec si facka.. vtedy rozmyslas nad nejakou psychologickou zapletkou...nieco extra drsne, premyslene...
a nakoniec...
3.faza..kedy si uvedomis, ze nema zmysel zajebavať sa s niekym, kto ti nesiaha po podpatky..je skredy a hlavne strasne SPROSTY...tak sa na to vyseres...a zijes svoj stastyn zivot s niekym, o kom vies, ze ti neublizi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nikdy sa nikomu nesnažím nijak pomstiť, lebo viem, že mne sa stane niečo horšie
Ak ťa niečo tak strašne serie.. kašli na to, aj na tú osobu.. nestojí ti o to, aby sa to stalo aj tebe Ver mi, ak ti robí zlobu, jej (osobe) sa to vráti
Ja sa riadim len tým...
Naco riesi cloveka,ktory pre teba stratil vyznam. Je to jeho ubohost,ze ta potebuje urazat a kopat do teba. Jenoducho sa zameraj an ine veci a hotovo.
Z niekolkych vlastnych skusenosti viem,ze to chce len cas...
Alebo sa na to vykasli a neries to.
to sa divim ze preco ma vsetci nemiluju...
1. faza, ked mas chut pomstit sa...fyzicky..strasne moc zobrat do ruky bejzbalku a byt hlava nehlava..buchat , kopat...pľuvať...
2.faza, ked zistis, ze rany na dusi su lepsie, ako kopanec si facka.. vtedy rozmyslas nad nejakou psychologickou zapletkou...nieco extra drsne, premyslene...
a nakoniec...
3.faza..kedy si uvedomis, ze nema zmysel zajebavať sa s niekym, kto ti nesiaha po podpatky..je skredy a hlavne strasne SPROSTY...tak sa na to vyseres...a zijes svoj stastyn zivot s niekym, o kom vies, ze ti neublizi...
nezostava mi nic ine nez suhlasit
pomstou nic nevyriesis