ani ja neviem pribrať... nech sa prežieram, nech doslova robím nočné nájazdy na chladničku... nič... stále som ako vyziablina, stále rebrá trčia, stále kosti vidno...
nič nepomáha... asi by som mal piť viac piva, ako mi to hovoria ľudia okolo...
NO, tak ja mám tiež problém troška pribrať, ale u mňa je to zrejme tým, že jem len keď som hladný, inakšie na jedlo nemyslím. Je to dosť paradox u mňa, pretože ak sa pol dňa nenajem, tak zväčša prídu ukrutné bolesti hlavy a to by ste nechceli cítiť. Mal by som si zohnať nejaké pípatko - 5krát denne by mi pípalo
Inakšie si myslím, že s vekom prídu aj kilá - aspoň čo kolegovia spomínali
tak to budem asi prvy, co s tym problem nema..
ako ja nic v zlom, ale riesit, ze treba pribrat ci schudnut je blbost, lebo okrem ineho nas mozog je hajzel a cim viac chceme, tym to ide tazsie..
netusim, aky je recept na uspesne priberanie, kedze poznam ludi, co zjedli denne kila jedla a nic z toho.. na druhej strane poznam i takych, ze ked len mrkli po suchom rozku mali o 100g viac..
teda sori, ze neporadim.. ak je to velmi zle, myslim, ze pomoze doktor..
ak to nie je take zle.. niet co riesit a hlavne sa treba zmierit so sebou..
@hov ädo no z piva sa nepribera, len ti narastie brusko ale vyziablina budes i tak /pls neber ako urazku/
Tiez mi kedysi kosti trcaly a pod.Ale miesto toho aby som pribral, som zacal posilovat a myslym ze po vizualnej a praktickej stranke sa mi to vyplatilo viac ako pribrat.
Ja mozem jest len ked som hlady, male mnozstva 5 krat denne, zdravo, nepit pocas jedenia, 3 krat tyzdenne posilka, 4krat tyzdenne kardio, do toho volleyball a squash a neviem schudnut, NIJAK RAZ... Zavidim, tu je opacny problem...
Ked ja chcem pribrat, treba robit sunkovo-salamovo-kecupuvo-rohlikove-chlebove najazdy na chladnicku, zariadte aby vam mamky piekli kazdy vikend, jedzte tabulku cokolady (100 gramova milka pomoze) denne, na desiatu 5-10 rohlikov a cottagge cheese (tam je vela bielkovin a ked posilnujete, pomoze, sak viete), prosto sa snazte prezierat...
nemozem ani ja prbrat moc ale ked pijem denno denne kofolu a sedim vpodniku tak 4mesiace v kuse skoro... tak vtedy narastie pupek inak nic viac... ale jedlom sa neda pribrat aspon umna nie... je jedno co jem kedy jem nepriberem len ta kofola mi robi tkz. pivne brucho
@11 aj ja si myslim @13 pi veľa mlieka!
ach jaj.... moj kamarat raz musel piť sunar, lebo bol veeeeeľmi chudý, tak neviem, skus, mozno pomoze a mozno ti to ani nebude chutit ako jemu a teraz je no.. trosku pribral sa mi zda, lebo uz ked ho objimam, tak sa mi neprekrizia ruky za nim
kuaa to ja chcem skor schudnut!!!
ale tak poradim vam-jedzte po 6.vecer,nepravidelne,skoro vobec sa nepohybujte,vycapte sa pred filmy s čipsami v ruke a mate vyhrate
však načo priberať... stačí cvičiť.-- a tym naberieš svaly...a nebudete vyzerať ako z koncerntáku,...a rady akože sadni si a jedz čipsy sú nanič... Veď čo sa chcete zničiť? jedna vec je pribrať ale druhá nabrať veeľa tuku.... tým že sa budu nezdravo starvovat nielenze priberu, ale moŽu z toho mať rôzne choroby potom, vysoký cholesterol a podobne... takže to neni zrovna výhra...
je jedna vec pribrať do tuku a na svaly ak chces do tuku staci jest trosku mastnejsie a energetikejsie jedla a malo sa pohybovat. aj ked to neni najzdravsie. a na svaly ? staci zacat cvicit
väčší príjem energie ako jej výdaj
niekde som čítal, že ak chceš pribrať, tak máš jesť 2g bielkovín na každý kilogram tvojej hmotnosti.
napríklad ja vážim 56 kg a mal by som teda denne zjesť 112g bielkovín. Najviac ich je v mlieku, kuracom a hovädzom mäsa, ryži, obilninách, vajciach,...
ale poviem ti, že ťažko sa dá za deň toho toľko zjesť...na to musíš jesť aspoň 6x denne a pomedzi to ešte niečo.
No tak s tym mam problem aj ja. Zjem toho dost aj si v podstate zacvicim a nic nepriberiem. Ktosi tu pisal ze treba jest po siestej vecer. Ja jem po 23:00 ba nezriedka aj po 00:35 a nic...Sakra
ani aj som nevedel pribrať a myslel som si že veľa jem ... lebo mi to tak hovorili ... a začal som jesť ešte viac .. a pribral som .. a už nevidím problém v tom ako pribrať stačí žrať vždy skôr jak budete hladný
no ak naozaj poriadne žerieš a nevieš pribrať taak potom neviem ...
skus neranajkovat, ale jest az na obed prve jedlo, a vecer jedz aj po deviatej, hocikedy, a uvidis, ze ot pride a necvic, rob vacsinu naopak ako sa ma pri spravnej strave
bože.....keby som ja mala takýto probléém...možem len snívať .....nič iné len jesť, jesť....napchávať sa sladkosťami a podobne.....to fakt je s tým až taký veľký problém????
aj ja mám problém trošku viac pribrať, mám len jednu radu...Jedz!!! ale jedlá z ktorých nepribereš len tuk a budeš vyzerať potom jak panáčik mischelin....
zacni posilovat...nie nejak extremne, ked si chudy tak asi ani nedosiahnes nejake obrovske svaly. ale taku atleticku postavu...su na to vselijake tie proteiny a doplnky stravy ci nie?
no pripajam sa aj ja ked mam povedat tak zeriem 4-5krat denne skoro za dvoch a nic. za posledny rok sa mi podarilo pribrat 2kg. pred tym som mal 5rokov rovnaku vahu hrozne
@1matko105 tak uz mam odpoved na tvoj problem ..4-5x za den jes ? MALO! ..kazdu hodinu si daj aspon male zradlo..jogurt napr . ale stale jedz..nesmies byt hladny
"poriadny chlap - obzer, si nalozi viacej ako chce.
poriadny chlap - obzer, zacne zrat dalsie jedlo skor jak je hladny.
poriadny chlap - obzer, NIKDY NIEJE HLADNY!
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace po kazdom jedle.
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace kazdy vecer ked si
spomina co vsecko zozral.
poriadny chlap - obzer, je HRDY na to kolko toho dokaze zozrat.
poriadny chlap - obzer, sa snazi prekonat vlasne rekordy.
zranie to je filozofia.
magicke slova ako velkovykrm, zranica, obzerstvo by sa nemali brat nadarmo."
dobre, ak chcete pribrať tuky, treba žrať sachre, biele rožky, koka kolu.
a tým žraním nemyslím také, že si dám kopček ryže, roštek s malokarpatskou salámou a vac ne.
proste: ŽRAŤ AKO SVIŇA, Až PO OKRAJ, POKIAĽ NEJDE ŠABLA VON!!!!!!!!!!
raňajky: pol kila ovsených vločiek s veľa cukrom, džemom/kompotom
desiata: pol kila tresky a aspoň 5 rožkov
desiata: nejaké tatranky, aspoň 5-6 poprípade sójové rezy.
obed: niečo sladké, veľa veľa veľa, poprípade nejaké krumple
olovrant: tatranky tatranky tatranky
olovrant: hocičo čo ťa napadne hlavne veľa sachrov
večera: niečo veľmi bohaté na sacharidy, cestoviny krumple, ryža...
a večere by mali byť aspoň dve a tá druhá hodku pred spaním. neskôr nie, lebo sa ráno zobudíš a bude ti zle jak prasa.
keď sa budete cítiť po jedle ospalý, značí to, že ste na dobrej ceste.
potom medzitým každých pár dní hodiť hladovku, prečo? dočítate sa v článku, ktorý hovorí všetko o čom je zbytočné teoretizovať v nejakom internetovom fóre.
ja stojim na tej istej váhe uz viac ako 5 rokov... som stále vyšši a vyšši a preto stále vyzeram chudšie a chudšie... jest mi nechutí,,, cvičit sa mi nechce.... je to hrozné so mnou....
pani chalani keby toto vedeli baby ze vy nie a nie nepriberate..........chlapce a mozno to mas kvoli tvoéjmu metaBOLIZMU....ja mam tiez sialene rychly metabolizmus a ako baba som nan pravom hrda...
Zacni posilnovat (aby si pribral svaly nie tuk), jedalnicek: ranajky 5 vajec (prazenica/volske oko), 4 krajce chleba + 0.3L mlieka + protein, o 2 hodiny tvaroh rozmixovat s 2 bananmi a praskovym cukrom, obed kuracina + ryza zatym nejake ovocie, o 2 hod. posilka , po posilke srvatkovy protein s mliekom 0.3L + 2 banany , doma jedna cela parenica, vecera maso + ryza (alebo cestoviny) a pred spanim tvaroh zas po tomto priberies, neboj sa ale je to financne, psychicky aj casovo narocnejsie, ale pribrat dokaze kazdy!
skúsenosť ...mal som 60 kilo a bol som teda kvalitne suchý ...len zle sa mi na to pozeralo ,tak som to začal meniť ...ujo google poradil ,že treba veľa bielkovin ...mozzarella ,vajíčka ,všetky možné syry ,mliečko ...potom prišli na rad sójové rezy 10 kusov denne bolo úplne v pohode ...müsli tyčinky som kupoval taktiež každý deň ,dáke tie cereálie ...veľa ryže a ešte viac kuracieho mäska ...akcelerácia na 75 kilo okolo dvoch mesiacov ...potom to preletelo takmer na 85 ...ale vtedy som už prestal ,pretože som už bol bohovsky tlstý aj v tvári ,tak som to zredukoval na 75 kilo ,čo bolo celkom fajn ...na tejto hmotnosti fičím už asi rok ...keby potrebujem tie ďaľšie kilá navyše ,tak idem na to ako predtým a končím aspoň na 100 kilo ...no ale hlavné je pri tomto potrebné cvičiť (mal som trénera v posilke) ...ináč budete riadny tukáči ...neprežente to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nič nepomáha... asi by som mal piť viac piva, ako mi to hovoria ľudia okolo...
Inakšie si myslím, že s vekom prídu aj kilá - aspoň čo kolegovia spomínali
ako ja nic v zlom, ale riesit, ze treba pribrat ci schudnut je blbost, lebo okrem ineho nas mozog je hajzel a cim viac chceme, tym to ide tazsie..
netusim, aky je recept na uspesne priberanie, kedze poznam ludi, co zjedli denne kila jedla a nic z toho.. na druhej strane poznam i takych, ze ked len mrkli po suchom rozku mali o 100g viac..
teda sori, ze neporadim.. ak je to velmi zle, myslim, ze pomoze doktor..
ak to nie je take zle.. niet co riesit a hlavne sa treba zmierit so sebou..
@hov ädo no z piva sa nepribera, len ti narastie brusko ale vyziablina budes i tak /pls neber ako urazku/
Ked ja chcem pribrat, treba robit sunkovo-salamovo-kecupuvo-rohlikove-chlebove najazdy na chladnicku, zariadte aby vam mamky piekli kazdy vikend, jedzte tabulku cokolady (100 gramova milka pomoze) denne, na desiatu 5-10 rohlikov a cottagge cheese (tam je vela bielkovin a ked posilnujete, pomoze, sak viete), prosto sa snazte prezierat...
@13 pi veľa mlieka!
ach jaj.... moj kamarat raz musel piť sunar, lebo bol veeeeeľmi chudý, tak neviem, skus, mozno pomoze a mozno ti to ani nebude chutit ako jemu a teraz je no.. trosku pribral sa mi zda, lebo uz ked ho objimam, tak sa mi neprekrizia ruky za nim
ale tak poradim vam-jedzte po 6.vecer,nepravidelne,skoro vobec sa nepohybujte,vycapte sa pred filmy s čipsami v ruke a mate vyhrate
niekde som čítal, že ak chceš pribrať, tak máš jesť 2g bielkovín na každý kilogram tvojej hmotnosti.
napríklad ja vážim 56 kg a mal by som teda denne zjesť 112g bielkovín. Najviac ich je v mlieku, kuracom a hovädzom mäsa, ryži, obilninách, vajciach,...
ale poviem ti, že ťažko sa dá za deň toho toľko zjesť...na to musíš jesť aspoň 6x denne a pomedzi to ešte niečo.
no ak naozaj poriadne žerieš a nevieš pribrať taak potom neviem ...
» new.biomag.sk/show_article.ph... no a toto je proste stara klasika..citaj
"ked chcem pribrat, zerem viacej.
ked chcem schdudnut, zerem menej."
"poriadny chlap - obzer, si nalozi viacej ako chce.
poriadny chlap - obzer, zacne zrat dalsie jedlo skor jak je hladny.
poriadny chlap - obzer, NIKDY NIEJE HLADNY!
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace po kazdom jedle.
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace kazdy vecer ked si
spomina co vsecko zozral.
poriadny chlap - obzer, je HRDY na to kolko toho dokaze zozrat.
poriadny chlap - obzer, sa snazi prekonat vlasne rekordy.
zranie to je filozofia.
magicke slova ako velkovykrm, zranica, obzerstvo by sa nemali brat nadarmo."
stačí nie? » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph... » new.biomag.sk/show_article.ph...
aby si to apsoň niekto všimol!!!
dobre, ak chcete pribrať tuky, treba žrať sachre, biele rožky, koka kolu.
a tým žraním nemyslím také, že si dám kopček ryže, roštek s malokarpatskou salámou a vac ne.
proste: ŽRAŤ AKO SVIŇA, Až PO OKRAJ, POKIAĽ NEJDE ŠABLA VON!!!!!!!!!!
raňajky: pol kila ovsených vločiek s veľa cukrom, džemom/kompotom
desiata: pol kila tresky a aspoň 5 rožkov
desiata: nejaké tatranky, aspoň 5-6 poprípade sójové rezy.
obed: niečo sladké, veľa veľa veľa, poprípade nejaké krumple
olovrant: tatranky tatranky tatranky
olovrant: hocičo čo ťa napadne hlavne veľa sachrov
večera: niečo veľmi bohaté na sacharidy, cestoviny krumple, ryža...
a večere by mali byť aspoň dve a tá druhá hodku pred spaním. neskôr nie, lebo sa ráno zobudíš a bude ti zle jak prasa.
keď sa budete cítiť po jedle ospalý, značí to, že ste na dobrej ceste.
potom medzitým každých pár dní hodiť hladovku, prečo? dočítate sa v článku, ktorý hovorí všetko o čom je zbytočné teoretizovať v nejakom internetovom fóre.