Ahojky , chcem si kuknúť seriál Ženy z rodu Gilmorovcov na nete... ale nejde mi to spustiť, treba si niečo stiahnuť aby som mohla kukať online seriál alebo? Poznáte nejakú stránku, kde je seriál na stiahnutie po sériach, nie jednotlivo? Na ulozto.sk je
@loveistheanswer - máš náročný nick no a hej, prerušuje sa mi sťahovanie, veď preto som sa pýtala... lebo aj normálny film, ktorý si chcem stiahnuť sťahuje hodiny a aj tak mi ho nestiahne celý... :/...
@piter09 - nie som lenivá, len som sa pýtala... je na tom niečo zlé ak sa opýtam? Sú tu viacerí machri na PC a net ako taký, tak som bola zvedavá, či neexistuje nejaká iná cestička k tomu čo chcem vidieť...
@jessminka radím ti, ak máš možnosť a aspoň kúsok zdravého rozumu, ujdi od tých oranžových zmrdov čím skôr to bude možné cez Orange veľa nenasťahuješ...
@jessminka@drazoal ja mám fibernet od Orange a nasťahujem toho toľko, že to všetko nestihnem ani vypočuť/pozrieť, takže neviem s čím máte problém, čo sa týka Orange-u ale jasne, že keď má niekto nejaký shitový mobilný, no tak niet sa čomu čudovať
@loveistheanswer no ja mám tú novinku od Orangeu čo sa mobilného netu týka a tak som dúfala, že bude aj celkom rýchly... ako rýchlosť na načítanie stránky a ako takého surfovania po nete má dostatočnú, len mi to blbne ak chcem niečo sťahovať niečo veľké ako film...
@jessminka že niečo veľké ako film... film má od takých 700 MB do dajme tomu niečo cez 1 GB, keď chceš kvalitnejší rip... tak to si neviem ani predstaviť, čo by si robila keby si chcela sťahovať nejaké HD veci alebo nejaké DVD 5 (jednovrstvovka) alebo DVD 9 (dvojvrstvovka)... ja svojmu fibernetu budem vždy verný, pokým ma nesklame... a to ho už mám pár rokov od orange-u, čo sa týka internetu, tak jedine fibernet, nič iné...
@loveistheanswer no tak mne vysvetlili, že je to aj signálom... a poviem ti, ten dosť padá... inak, to nie je zlý net, ale občas ma to rozčuľuje... alebo ja som taká neschopná, že tomu celému nechápem ... aj to je možné... a také veci ani sťahovať nechcem, nemienim... brala som si net s inou zámienkou... toto je môj rozmar
@riki137 vďačím ti za to, že už ten seriál sťahujem
@sandy114 mno, myslím, že si zbehlejšia v týchto veciach ako ja a predsa som vystihla registračku... ono ti tam niekto položí otázku a vo FAG v slovníku máš vysvetlenie na to, čo sa ťa pýta... trvalo mi to dosť dlho, dotyčný tam už stepoval a bol nervózny, ale uhádla som to ... skús aj ty...
@loveistheanswer ale zase majú tú výhodu, čo pevné nie... ale tak to je zo všetkým nejako rovnako. Raz je výhodné jedno, potom druhé... a mne to aj stačí na tú komunikáciu s ľuďmi, neplánujem s netom niečo viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
musis si to nejak zasluzit
@piter09 - nie som lenivá, len som sa pýtala... je na tom niečo zlé ak sa opýtam? Sú tu viacerí machri na PC a net ako taký, tak som bola zvedavá, či neexistuje nejaká iná cestička k tomu čo chcem vidieť...
@drazoal he, to plánujem už dávno, ale nejako ma vždy ukecajú na telefón za 1euro, lebo kupovať si zakaždým nejaký nový sa mi nechce ...
@sandy114 mno, myslím, že si zbehlejšia v týchto veciach ako ja a predsa som vystihla registračku... ono ti tam niekto položí otázku a vo FAG v slovníku máš vysvetlenie na to, čo sa ťa pýta... trvalo mi to dosť dlho, dotyčný tam už stepoval a bol nervózny, ale uhádla som to ... skús aj ty...
@loveistheanswer ale zase majú tú výhodu, čo pevné nie... ale tak to je zo všetkým nejako rovnako. Raz je výhodné jedno, potom druhé... a mne to aj stačí na tú komunikáciu s ľuďmi, neplánujem s netom niečo viac...