Zdravím všetkých,
Mal som vzťah s jednou babou....po čase sa to skončilo a odvtedy sme fajn kamaráti,rozumieme si ale ja k nej stále niečo cítim, no ona ma berie ako kamoša
Má to zmysel?Môže sa zaľúbiť opäť?
Poprosím názor popr.nejaké rady
Vďaka
Ser na to.. Fakt, nevstupuj do tej istej rieky.. Váš rozchod isto mal nejaký dôvod a rozísť sa znova, nie je nič príjemné a možno by ste si pokazili aj toto kamarátstvo.. Move on :S
Nuž... Každý vzťah je iný, ale podľa mňa je vo všeobecnosti hlúposť dávať sa po rozchode opäť dokopy. Ten rozchod mal predsa nejaký dôvod a ten dôvod nezvykne miznúť len tak, teda je vysoká pravdepodobnosť, že ten vzťah znova padne presne na tom istom. A aký to bude mať potom význam? Iba budete obaja nešťastní a možno zničíte ešte aj to priateľstvo (málo párov má to šťastie zostať kamaráti po rozchode...).
Ale netvrdím, že to nemôže fungovať vôbec, je to individuálne...
aj ja som takto zaľúbená do môjho ex a sme najlepší kamaráti..ale uvedomujem si, že už by ma viac nechcel..
ono nechcem tvrdiť, že určite to tak vždy musí byť, ale väčšinou to tak je no
@mayben mne ide skor o to ze by ma to neskutocne bolelo.. teda uz len byt zalubena do "nespravnej" osoby ma dost bolelo, este keby sme stale v kontakte tak uz neviem.. ale, good for you
@warble bolelo to zo začiatku dosť a stále som čakala, že sa to zmení a budeme spolu zas...ale nejako som začala brať celkovo život inak a som vďačná, že mi je aspoň skvelým kamarátom
Chápem ako sa cítiš. Tiež som chcela chalana, ktorý sa na mňa vykašľal. Ono najprv sme boli spolu, potom sa vrátil k bývalej, potom zas chcel mňa a ja som ho ľúbila. Z tohto je asi jasné ako to dopadlo. Veľmi ma to bolelo celé, ale ono to časom prejde. Netreba vstupovať do niečoho, čo už raz skončilo, lebo ja som mala z toho len väčšiu bolesť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale netvrdím, že to nemôže fungovať vôbec, je to individuálne...
Ja ju beriem ako fajn kamarátku a ona síce má aj iných (aj lepších) kamošov ale podľa mňa sme obojstranne proste dobrí kamaráti
ono nechcem tvrdiť, že určite to tak vždy musí byť, ale väčšinou to tak je no
boze ja som tiez v takejto prijebanej situacii a chce sa mi umret dakedy normalne