takže...bola som dnes v noci na jednej chate..a bol tam aj moj najlepši kamarat,ktoreho mam strašne rada..a aj nielen ako kamarata ..ale on ma holku..bola tam včera aj ona ale potom šla preč..ja s tym kamaratom sme šli vonku a začali sme sa rozpravať..ho
Nelutuj nic co sa ti pacilo, nikdy... a ak si ty aj on myslite ze to s tou jeho abbou nevyjde.. tak nech sa nanu radsej vykasle.... ale netrap sa koli tomu za co ty nemozes... zijeme len raz a treba si to uzit...
trapi ma to ze som sa blbo zachovala..nemala som s nim nič mac..ma babu...ale..moje city boli silnejšie než ja.. ja nevjem ani to nelutujem lebo som to robila s tym ze som to chcela aby to tak v tej chvili bolo..ale je mi teraz na pitchu..
Nic si nevycitaj, nic zle si nespravila. Keby mna zacalo nejake dievca bozkavat,tiez by som sa... no dobre, branil, ale len keby som ju nepoznal. A ked ta volal k nemu nemohla si vediet co zamysla, cize si naozaj nespravila nic zle.
no podľa mňa sa tak či tak už rozídu ... ale keby ťa mal rád, tak by nebol s tebou iba keď je pod vplyvom alkoholu, takže od takého chlapca by som dala ruky preč a kašľala na neho
@deyna ona sa to nedozvie lebo ja jej to nepoviem ani nikomu,a on tiež nie si myslim...
ved prave to že my sme spolu stale aj ked sme hocikde na disko a ona tam nie je..každý den do noci si pišeme...on vie o mne asi najviac z mojich kamaratov co mam a kamaratiek..proste vravime si vsetko ..ja viem tiez o nom veci ktore vieme len my dvaja..je to take divne všetko.. proste...bože ja som asi zaľubena to nesmiem
@blinka414 tak potom máš charakter ... keďže jej to nepoviete :!
na tvojom mieste by som sa s tvojím kamarátom porozprávala, ako sa vlastne veci medzi vami dvoma majú, ak sa máte radi tak buďte spolu, skúste to
ale dotyčnej osobe (jeho holke) by som to na vašom mieste povedala....pravda, vždy vyjde najavo a je lepšie ak jej to poviete vy, ako by sa to mala dozvedieť od iného zdroja ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ked si s tebou zacal tak k tej holke asi nic neciti.. no problem, zabudni na to.. ja viem ze preniest sa cez to je tazke ale da sa to..
a podla mna to s nim skus ked si mysli ze mu s tou babou nevyjde
Ale nie Normálne mu to vyklop, úprimnosť ne najlepšia
ved prave to že my sme spolu stale aj ked sme hocikde na disko a ona tam nie je..každý den do noci si pišeme...on vie o mne asi najviac z mojich kamaratov co mam a kamaratiek..proste vravime si vsetko ..ja viem tiez o nom veci ktore vieme len my dvaja..je to take divne všetko.. proste...bože ja som asi zaľubena to nesmiem
na tvojom mieste by som sa s tvojím kamarátom porozprávala, ako sa vlastne veci medzi vami dvoma majú, ak sa máte radi tak buďte spolu, skúste to
ale dotyčnej osobe (jeho holke) by som to na vašom mieste povedala....pravda, vždy vyjde najavo a je lepšie ak jej to poviete vy, ako by sa to mala dozvedieť od iného zdroja ...