@bloodsuckingvampire - to som chcela tiez podotknut, ale nechcem sa im do toho miesat. Je to debilny rozchod, ale ja by som sa nemala stazovat - ja som to schytala esemeskou ..
Fuu tak to je dosť trápne rozísť sa cez FB ... no zabudnúť nechcem ťa strašiť,ale mne sa zabudnúť podarilo po 2,5 roku vážne .. ale to je na dlho.
Každopádne sa zabávaj s kamarátkami či kamarátmi,venuj sa niečomu a nepripomínaj si ho,ale to je asi najťažšie. Nepočúvaj smutné pesničky..pusti si niečo veselé a tak Držím palce
ja mam blbu radu, ale zacni pisat nejaky romanticky roman kde bude ako hlavna postava figurovat nejaky vysnivany chalan a platonicky sa potom do neho zamilujes, na tohoto nebudes ani mysliet vyznie to smiesne, ale moze to pomoct
tak v tom pripade bude asi naj ked budes stale sama sebou...bdes robit to co ta bavi travit vela casu s kamoskami...aaa...mozno po case sa obavi novy typek alebo si tvoj byvali uvedomi ze chyby ktore si urobila, sa daju napravit....
a @ohcysp prerušiť kontakt? .. to je nemožné.. ako som už písala do komentu, chodíme na rovnakú školu.. takže po prázdninách sa budeme o5 vidieť každý deň.. :/
čas čas čas a ešte raz čas, ja som s mojimi bývalými priateľmi veľmi dobrý kamoši a priatelia ale všetko potrebovalo čas, fakt, nájdi si koníček záľuby a ži
včera sa to stalo a dnes píšeš, ako nevieš zabudnúť? ja viem, že to trvalo mesiac, ale čo si čakala, že sa postačí raz vyspať? počkaj mesiac a potom píš o tom, ako nevieš zabudnúť. teraz si akurát na dobrej ceste k zbytočnej sebaľútosti.
@mm47 dlho som čakala kým tu bude takýto koment.. ďakujem, že som nemusela čakať dlhšie a ak ťa to táák zaujíma.. tak nie, nedala som pusu na líčko inému .. strč sa..
nejakú zálubu si nájdi.... mne po rozchode strašne pomohlo, to že som začala hrať na gitare... aj keď priznávam to, že Mário mal okrem mňa aj inú som sa dozvedela od jeho kolegyne z práce a potom keď som mu to cez pokec napísala a až potom sa so mnou stretol a povedal mi to... a nelutujem do teraz, že ma odkopol, lebo mám niekoho o kom viem, že ma naozaj lúbi a ja jeho lúbim...
P.S. chce to len čas, aby si na to zabudla a držím palce...
mne sa stalo nieco podobne.. so mnou sa tiez rozisiel chalan cez FB, doteraz neviem dovod preco to urobil,nedal mi ziadne vysvetlenie...boli sme spolu dlhsie ako jeden mesiac.. tiez mi napisal ze ostaneme kamosi a tak ale uz nie sme ani v kontakte pretoze sa k sebe nedokazeme spravat tak ako predtym....
Som bez neho pomaly 2mesiace ale vobec som na neho nezabudla...Jedine co ti mozem poradit je aby si chodila von a rozpravala sa s niekym koho poznas a kto ti rozumie, urcite neostavaj sama zatvorena doma,nepocuvaj smutne pesnicky to ti nepomoze......
Nezarucujem ti ze na neho uplne zabudnes ale ver tomu ze postupom casu bude vsetko v pohode..... uvidis pridu iny a mozno aj lepsi ako bol on..... tak drzim palce...
Pred 2 týždňami mňa tiež nechal jeden chalan. Ako prvé si to tiež hodil na facebook a potom mi zavolal. Trápne, zbabelé. Decko. Tiež chodíme na jednu školu, triedy pri sebe nemáme, ale aj tak... Bol to debil ktorý mi klamal a ublížil mi ako nikto na svete. Ja viem, že v našom vzťahu som nespravila ani jednu chybu a ja som bola tá, čo ten vzťah zachraňovala... Boli sme spolu tiež len vyše mesiaca ale... Podľa mňa sa zabudnúť nedá za deň, ak ho ľúbiš. Ja toho svojho bývalého milujem, po všetkom čo mi spravil, po tom, že už konečne viem, aký je a nie je ten, na koho sa hral. Aj tak ho milujem. Nedokážem zabudnúť, aj keď by som veľmi chcela. Možno ti trošku pomôže vyrozprávať sa niekomu, kto si to sám prežil a kto ťa pochopí. A keď nič iné sa vypíš na Birdz Skús sa na chvíľu zabaviť, nejakou záľubou, uč sa alebo si kukni nejaký pútavý film (len nie romantiku prosím ťa!). Rob všetko čo máš rada, sprav si radosť
Plač, krič, nadávaj, ak to tak cítiš. Neviem, či je dobrý nápad vyhľadávať spoločnosť toho tvojho dotyčného, podľa mňa je to len jatrenie rán...
Odjebať niekoho cez Facebook alebo cez sms je tá najväčšia ubohosť, mali ste si to povedať z očí do očí, a z lásky priateľstvo vzniknúť nemôže, tak ale neviem ako to chodí u 12 ročných či to bola ozaj láska
@pimkiee ..nejde o to, že ako je to u 12 ročných ale je to už dlho jediný človek, na ktorého sa môžem spoľahnúť.. a tak to aj ostane.. aj keď len kamaráti
@athelasil myslela som tým, čo v podstate práve urobila aj ty "a máš 12 takže sa spamätaj" .. už chápeš..?
ja ze myslis podjebavaniu vztahovo...preto som to nechapala..ano chapem,ale prepac to je moj nazor...chapem ze to je clovek na kt. sa mozes spolahnut a mas ho rada...ale to s tym vztahom mi pride aj tak nevyzrete...ale preco si potomurobila tu chybu ked ti na nom tak zalezi?
ahojte. Prosim mohli by ste mi pomoct? Moj kamarat mal frajerku s ktorou chodil 1 a pol roka. ona mala popri tom frajera s ktorym ma 2 deti. Ten moj kamos o tom vedel. Bol s nou koli tomu bo ta baba mu hovorila ze k tomu druhemu nic neciti. No citi k nemu vksue daco viacej. Uz sa koil tomu aj niekolko krat rozisli. No teraz ej to uz natrvalo. Rozisli sa koli tomu, pretoze ta baba vkuse myslela na toho druheho. no lenze problem je teraz v tom, ze tne moj kamos s nou uz nic nechce mat, ale ta baba mu vkuse vypisuje sms-ky ze vie ze je ona na vine, chce aby jej odpustil, chce sa k nemu vratit apod. on je z toho cely hotovy. nechce ju uz naspat. Hovori ze ju nenavidi. nechce sa koil nej uz trapit. ale aj tak na nu vksue mysli. mysli an to aby sa vsetko to zle, co robila ona jemu, aby sa jej to vratilo. uplne mu skazila zivot. nechce o nej uz nic pocut. co ma urobit aby mu prestala pisat a aby on na nu uz zabudol? prosim vas napiste mi. je to velmi surne. on koli tomu ani nespava, opija sa a niekedy sa chcel uz aj zabit. prosiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a chlapcovi sa nezdá, že je trošku trápny?
(ach)
ale ináč ako povedala @flussica v @1
pomysli na to, že bude ešte veľa vzťahov a koncov tak na čo sa trapiť kvoli jednemu
Každopádne sa zabávaj s kamarátkami či kamarátmi,venuj sa niečomu a nepripomínaj si ho,ale to je asi najťažšie. Nepočúvaj smutné pesničky..pusti si niečo veselé a tak Držím palce
alebo sa tráp plač krič škreč.. niekedy aj to treba.. dostaneš to zo seba a bude ti lepšie ako keby si to dusila v sebe a tvárila sa že si ok.
a ak ťa to tak veľmi zobralo tak s ním preruš načas kontakt aby ti to ešte nezhoršoval.
a @ohcysp prerušiť kontakt? .. to je nemožné.. ako som už písala do komentu, chodíme na rovnakú školu.. takže po prázdninách sa budeme o5 vidieť každý deň.. :/
Stavim sa ze si ho podjebala , dala si pusu na licko inemu
tak to s nim pojde aj v zivote, ze pri vaznych rozhodnutiach sklame...
P.S. chce to len čas, aby si na to zabudla a držím palce...
Som bez neho pomaly 2mesiace ale vobec som na neho nezabudla...Jedine co ti mozem poradit je aby si chodila von a rozpravala sa s niekym koho poznas a kto ti rozumie, urcite neostavaj sama zatvorena doma,nepocuvaj smutne pesnicky to ti nepomoze......
Nezarucujem ti ze na neho uplne zabudnes ale ver tomu ze postupom casu bude vsetko v pohode..... uvidis pridu iny a mozno aj lepsi ako bol on..... tak drzim palce...
Plač, krič, nadávaj, ak to tak cítiš. Neviem, či je dobrý nápad vyhľadávať spoločnosť toho tvojho dotyčného, podľa mňa je to len jatrenie rán...
a toto vobec nechapem co si tym myslela: téma, ktorá tu pravdepodobne o5 všetkých nabudí k podjebovaniu..
@athelasil myslela som tým, čo v podstate práve urobila aj ty "a máš 12 takže sa spamätaj" .. už chápeš..?