ak tam bude slobodna demokraticka vlada, a naozaj " Free Syrian Army " sa dokaze zbavit dikatatora Assada a zaroven pomoct k vybudovaniu demokratickej krajiny, v ktorej sa budu respektovat ludske prava tak rozhodne ano ... Syria ma co ponuknut europe, je to bohata krajina a Syrsky a Libanonsky narod su taki najviac otvoreni by som povedal oproti inym arabskym krajinam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chcem koniec tvojich pridrbaných ankiet
ja by som zobral radšej Hawaii...pritiahol by som ho k Poľsku nejakými loďami
@kelly152132 Podľa mňa je celá tá myšlienka teoretického vstupu založená na rovnako chorej myšlienke ako toto:
» czech.ruvr.ru/2012_06_03/7689...
ak tam bude slobodna demokraticka vlada, a naozaj " Free Syrian Army " sa dokaze zbavit dikatatora Assada a zaroven pomoct k vybudovaniu demokratickej krajiny, v ktorej sa budu respektovat ludske prava tak rozhodne ano ... Syria ma co ponuknut europe, je to bohata krajina a Syrsky a Libanonsky narod su taki najviac otvoreni by som povedal oproti inym arabskym krajinam.