Chcete vedieť ako štartuje stará lada? Otvorte si google translator a nakopírujte tam nasledovné: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
dajte nemcina. ale nie vypocut si tu ikonu vpravo ale ta co je pod textom VLAVO cize z nemcine do hociakeho jazyka a vypocujte si tu nemcinu..ikonku vypocut zmeni na beatbox
@psychomanson len by ma źaujímalo, že prečo sa to tu objavilo chvíľu po tom, ako som si to pridal do statusu ... Copyright xDD Aspoň nabudúce pripíš, od koho to máš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nahodou, ja som najprv chcela napísať koment že jaký fail a potom že dobre, idem si to vypočuť a uplne ma to rozosmialo xDDDD
TOTO JE GOOLE BOMBA tzv
dajte nemcina. ale nie vypocut si tu ikonu vpravo ale ta co je pod textom VLAVO cize z nemcine do hociakeho jazyka a vypocujte si tu nemcinu..ikonku vypocut zmeni na beatbox
ale ani po albansky to nestartovalo zle