uz asi mesiac sa mi takmer kazdy den sniva ze ma necha priatel ... zacina to tak ze ideme niekam spolu .. vsetko je skvele a zrazu je uz s inou a na mna kasle .. nechcem ale nuti ma to viac ziarlit
je to niečo z podvedomím...tvoje obavy, túžby, fobie a tak.... lebo keď spíš vedomie ustupuje a tym padom ma podvedomie väčšiu možnosť prejaviť sa...aspon taký je môj názor
a keby mali sny predpovedat buducnost tak to by bolo dost zle, lebo mne sa vkuse snivaju nejake kraviny co su mix. roznych hier ktore hravam s realitou
Vedomie ja na to aby si sa mohla ovládať, sny sú na to aby tvoje podvedomie buď sa vyrovalo s tvojimi problémamy, prípadne urobilo to čo by si chcela urobiť ale neodvážiš sa, alebo sa v snoch iab mozog zbavuje prebytočných nevyužiteľných informácii.
sen je praca podvedomia pocas spanku, vyssia mozgova cinnost, v snoch moze mozog rozoberat a riesit problemy, s ktorymi sa zaoberame cez den a ktore nedokazeme vyriesit, cize ano, sen moze nieco znamenat. avsak len nieco ohladne NASICH problemov, nie vyklad buducnosti a podobne kraviny.
No tak pokial by mi niečo chcel povedať sen z tejto noci tak sa radšej obesím bolo to niečo čo sa už stalo len v horšom podaní....to len prorocké sny predvídajú, ostatné nie
možno na tom dačo bude bo už sa mi stalo pár krát že keď sa niečo udialo tak som si bol 100% istý že som tú situáciu už raz prežil, proste že sa mi to niekedy snívalo a teraz sa to udialo naozaj
nemusis sa bat, vobec to nemusi znamenat, ze sa rozidete prave vy dvaja.. kludne sa moze rozist niekto z tvojich priatelov, aj napriek tomu, ze ste boli prave vy dvaja hlavni akteri toho sna... sen sice zcasti hovori o tom co sa stane ale moze sa tykat hocikoho z tvojho okolia.
a nakoniec nemusi to ani znamenat ze sa niekto rozide, moze to znamenat len tolko, ze pre dvoch ludi prichadza tazke obdobie, pri ktorom ak nebudu drzat spolu tak to moze skoncit zle.. chcelo by to vediet co najviac o tom sne, tento tvoj vyklad dokopy nehovori o nicom.
Je to len sen, presne ako pise @lawey (viac komentov som necitala). Mozno o tom ani nevies, ale podvedome sa toho velmi obavas a prejavi sa to potom v tom sne. Aspon ja to tak mavam.
Je to len sen. Podvedomie si robí čo chce Sníva o kom chce a čo chce ono samo, pretože v realite sa nemôže prezentovať. Tak preto sa podvedomie prezentuje formou Snu. : ) Ja a moje podvedomie sme velmi dobrý kamaráti, vzájomne sa akceptujeme a je nám spolu báječne aj ked niekedy nechápem spravenému činu môjho podvedomia ale toto isté si hovorí aj moje podvedomie, že niekedy nechápe mojím skutokom "I love my an unconscious. "
@istsinka toto isté sa aj mne stávalo. a povedala som si dosť, verím tomu že ma nesklame. aj ked som pravdu ti poviem že nešlo to len tak zo dna na den. veriť priatelovi. ale teraz je to už omnoho lepšie, sme ku sebe úprimný a to čo sa nam stane vo všedný den to si navzájom povieme aj ked sa to tomu druhému nemusí páčiť, ale povieme si to. vybudovali sme si silnú dôveru v seba. prajem to aj tebe. : )
Sny neukazujú budúcnosť, ale prítomnosť a minulosť - niečo, čoho sa v prítomnosti bojíš, z čoho máš radosť, čo si zažila.
Tvoj sen určite neznamená, že sa s tebou rozíde alebo ťa podvádza, skôr tvoj strach z toho. Viem, ako sny dokážu zmeniť to, ako vnímame človeka, ale skús sa nebáť a dôverovať mu, je to len sen, len výplod tvojej mysle. Možno ti ten sen chce naznačiť, aby si niečo s týmto strachom (možno len podvedomým) robila.
Niekde som čítal, že sny sú naše nesplnené túžby, ale mne osobne sa to nejako nezdá, lebo raz sa mi snívalo, že som dostal po papuli od opice, ktorá vystúpila z nákladného auta a neviem, či práve po tom túžim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a keby mali sny predpovedat buducnost tak to by bolo dost zle, lebo mne sa vkuse snivaju nejake kraviny co su mix. roznych hier ktore hravam s realitou
a netuším ako si to mám vysvetliť
a nakoniec nemusi to ani znamenat ze sa niekto rozide, moze to znamenat len tolko, ze pre dvoch ludi prichadza tazke obdobie, pri ktorom ak nebudu drzat spolu tak to moze skoncit zle.. chcelo by to vediet co najviac o tom sne, tento tvoj vyklad dokopy nehovori o nicom.
Sny neukazujú budúcnosť, ale prítomnosť a minulosť - niečo, čoho sa v prítomnosti bojíš, z čoho máš radosť, čo si zažila.
Tvoj sen určite neznamená, že sa s tebou rozíde alebo ťa podvádza, skôr tvoj strach z toho. Viem, ako sny dokážu zmeniť to, ako vnímame človeka, ale skús sa nebáť a dôverovať mu, je to len sen, len výplod tvojej mysle. Možno ti ten sen chce naznačiť, aby si niečo s týmto strachom (možno len podvedomým) robila.