Ahojte,nedávno som čítala že ak chcem schudnúť odporúča sa zdravo stravovať,cvičiť ,ale jeden deň v týždni toto porušiť a napchávať sa kadečím a telo bude rýchlejšie odbúravať tuky..myslíte si že to funguje? máte s tým skusenosť?
myslim,ze ked clovek pravidelne cvici a naozaj sa zdravo stravuje, pokojne si moze sladke ci mastne (nezdrave vo vseobecnosti) dopriat kazdy den (v normalnom mnozstve). ved pri pohybe to zhodis.
neviem ci ta metoda naozaj funguje, ale ja na tvojom mieste by som nebrala 6dni zdravo a 1 den si nicit telo. jedz vsetko na co mas chut celych 7 dni a budes v pohode podla mna
noo ja kesom cvicila a k tomu adekvatne jedla takked som 2 dni pred kramami spratala 300g milku na posedenie tak mi to dost boostlo metbolizmus... Ale neviem ci raz tyzdenne by to malo rovnaky efekt
Skor sa hovorí o "cheat MEAL", nie cheat DAY. Jedno jedlo nezdravé ťa nezabije, ale celý deň na mekáči mi príde troška mimo pri chudnutí . A podľa mňa ťa to len nakopne k nezdravému stravovaniu opäť a vráteniu sa do starých koľají.
tak ako vraví @5 .. ale potom skús na druhý deň znížiť o ten počet kalórií, čo obsahovalo to jedlo
a raz za tri týždne napr. daj jeden deň taký že si dáš čokoľvek načo máš chuť. Ale zas nie tak, že ti z toho bude ešte 4 dni zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem ci ta metoda naozaj funguje, ale ja na tvojom mieste by som nebrala 6dni zdravo a 1 den si nicit telo. jedz vsetko na co mas chut celych 7 dni a budes v pohode podla mna
Ano, ak jedno jedlo tak je to v pohode a najelpsie by bolo keby si si ho naplanovala
a raz za tri týždne napr. daj jeden deň taký že si dáš čokoľvek načo máš chuť. Ale zas nie tak, že ti z toho bude ešte 4 dni zle