Nedávno som sa dostal k tomuto traileru..čo si o tom myslíte? Nie je to trošku zneuctenie a trápne robiť si "srandu" z niečoho takéto?kolko ľudí tam zomrelo,koľko ľudí prišlo o strechu nad hlavou vo svojom
@sugy1 ten názov dosť dojebali ale pravdepodobne tým názvom len chceli prilákať mládež lebo názov napríklad Disaster of Chernobyl by si nekukli dievčatá 7+
podla mna to nie je urážlivé ale skôr trápne! Toto á byt horor? Myslím že černobil nie je zrodený pre horor... černobil je sám o sebe strašidelný ale nie v horore, prosto to je brak z najvúčších brakov. Kde vymyzli klasické horory ktoré čerpajú len z atmosféry a vycibrenej pointe?
tiez som jedna z tych, ktorych Cernobyl zaujima, a viac menej sa ma to aj priamo dotyka, som "cernobylsky" rocnik... nepozerala som trailer, ale podla nazvu sudim, ze to nie je nic, co by som si chcela pozriet.. ked uz, tak nejaky oficialny dokument... asi pred rokom isiel jeden dost kvalitny, o poslednej hodine v elektrarni, mozno poznas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
od režiséra Paranormal activity, aha, záruka zlého filmu
aj mna vzdy zaujimal Cernobyl, Pripyat... dokonca som mala obdobie, ze som si cele dni prezerala videa, obrazky a citala texty, dokumenty.
chcem to strasne vidiet!!! tesim sa na to!
a nepride mi to ako nejake "zneuctenie".
Černobyl - nultá hodina