@9 aha takze idem podla vzoru @3 - toto taka glupa tema je nmas co robyt birdz sa nezatazuje tvolimi problemami co pocuvas ne? pis ako ze tio do izby vletela kobika a podobne ZMYSLUPLNE veci
tak ja ti poradim.. nezakladaj temy o jednotlivych kapelach ked sa chces rozpravat o hudbe radsej o style hudby to je obsirnejsie a najde sa viac ludi a nazorov a bude to normalne citanie oproti tymto hakom-bakom...
mozem suhlasit s tym,ze CoB je good HUDBA... ale co vyslovene neznesiem je ten growling keby som mala len instrumentalky,tak to bez problemov pocuvam, ale takto len ked mam naladu a tiez len nieco
@59 jojo, ja pocuvam zvacsa power alebo speed metal... teraz momentalne ficim na apocalyptice akoze v podstate sa nebranim ziadnemu druhu metalu pokial je to pekne a ako tak melodicke
@60 noo, ja v tom v podstate velky rozdiel nevidim... a Canibal Corpse uz nemozem pocuat skoro vobec
a najlepsie v kazdej pesnicke su sola medzi gitarou (Alexi) a klavesami (Jann)... tak to fakt zeriem.... proste som si ich zamilovala.totalne len keby sa spravali trosku normalnejsie v civile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
@4 aj daco normalne ne???
tak si ju zozer decko
dospelí,dospelí
ja viem tak sa netvar ze si zozral radio
@17 to uz podla pisania sudis ze sa niekto sprava ako decko???
aby mohla citat tvoje prihluple komentare...
a) hadali ludia
b) mal vela komentarov
c) aby si si pokecat o hudbe?
oni si myslia ze toto je pokec.. este nevedia co je to TS
tak ja ti poradim.. nezakladaj temy o jednotlivych kapelach ked sa chces rozpravat o hudbe radsej o style hudby to je obsirnejsie a najde sa viac ludi a nazorov a bude to normalne citanie oproti tymto hakom-bakom...
@32 dik za radu
mne staci citat nemcinu..jeden jazyk debilnejsi ako druhy...
krakow a nehadaj sa
dufam, ze si to neprezil
a uz sa prestante hadzat take neprajne komenty...
tinyurl.com/5ee7ru
Mam pre vas tri slova - HATE CREW DEATHROLL!!!
@48 a co hate crew deathroll???to si myslim ze je lepsie
@50 a song needled 24/7.....
@52 no mala to byt zmysluplna tema
@60 noo, ja v tom v podstate velky rozdiel nevidim... a Canibal Corpse uz nemozem pocuat skoro vobec
@61 a edguy?????
@65 jedna z tych dobrych co sa mne paci...
ale mas pravdu, aj ostatne kapely casto fuckuju...ale mne to pride celkom ubohe, ked uz nepovedia skoro nic ine...