tak cakalo sa 15 rokov. co hovorite na posledny album od Guns´n´Roses?
dopadlo to asi ako som ocakaval a hodnotim to tak na 7/10. mam z toho pocit, ze do klasiky vmiesavaju nieco z novsieho alter rocku... vase nazory?
ocakavala som niečo omnoho horsie
milujem starý guns a ako som videla nejake videá tak som do axla vela nadeji nedavala....ale tak bola som prekvapena skôr pozitivne ako negativne
Tak, nieje to zlý album, ale, úprimne, povedzme si
za 14 rokov a 13miliónov to malo byť omnoho lepšie.
Ja tomu dávam 5/10, tým sa myslí nie zlé, vypočujem si raz za mesiac 3 skladby.
@2 nj, je blbe nastupovat na scenu po tolkych rokoch, ludia nemozu cakat, ze to bude presne to co byvalo.
ale maju + za to, ze to vobec vyslo, uz sa to zacinalo pokladat za Duke Nukem Forever hudobnej sceny
@0 presne tak....7/10...je to pohodovy album ktory sa dobre pocuva....dost mi tam vadia tie akoby samplovane bicie a niekedy mi nasamplovane pripadaju aj gitary a plus tie zvuky do toho...na môj vkus az prilis vela elektroniky. Uplne v popredi je Axlov spev a nastroje akoby sa stracali niekde v pozadi...ale tak to asi malo byt ...ale kazdopadne sa ukazalo ze Axl ma talent na balady kedze podla mna naj song je This I Love...tolko ja
prave pocuvam asi 3 pesnicku takze este neviem posudit....x)ale vlastne to nie je zle, pravdupovediac som cakala aj horsie....takze pohoda ale so starymi sa to neda porovnat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
milujem starý guns a ako som videla nejake videá tak som do axla vela nadeji nedavala....ale tak bola som prekvapena skôr pozitivne ako negativne
za 14 rokov a 13miliónov to malo byť omnoho lepšie.
Ja tomu dávam 5/10, tým sa myslí nie zlé, vypočujem si raz za mesiac 3 skladby.
Každopádne je to horšie ako nový Alice Cooper.
ale maju + za to, ze to vobec vyslo, uz sa to zacinalo pokladat za Duke Nukem Forever hudobnej sceny