Otázka pre dievčatá - Vadil by vám vzťah s chlapcom, ktorý nie je pekný (je veľmi chudý, alebo obézny) keby bol ku vám milý, mal by vás rád, urobil by pre váš všetko?
Otázka pre chlapcov - Tá istá len si vymeňte pohlavia
@1
je prirodzené, že najprv sa zamiluješ do niečoho čo vidíš, ale to nestačí.
Nesmie to mať základ v citoch, pocitoch... lebo by to nebola láska ale len zamilovanie, či závislosť od druhej osoby...
Láska má základ v priateľstve, dôvere, prijatí seba a druhého takých akí sme...
neviem. Mozno by ma na prvy pohlad neocaril,ale ak by som ho spoznala viac a zapacil by sa mi,porozumeli by sme si,tak preco nie. Ale tak musela by tam byt aj pritazlivost nejaka samozrejme. To je pre mna dolezite.
Ak by ale teraz moj priatel nejak rapidne schudol alebo pribral,moje city by to nezmenilo. Ak by ale pribral kvoli zlemu zivotnemu stylu asi by som chcela aby chodil so mnou behat a tak
ak ideme z extrému do extrému,že fakt podvýživený alebo obézny,tak by mi to vadilo ,ale ak by bol len mierne tučný/chudý,tak by mi to vôbec nevadilo
asi by som nechcela chlapa,ktorý má viac ako 100 kíl
No tak pritazlivy by musel byt minimalne pre mna, podla vseobecnych meritok nemusi byt.. A velmi chudi su podla mna v poho ale hej, skor by mi vadilo ze pre mna spravi vsetko, ak by to robil takym tym neprijemnym zufaleckym sposobom.
prečo by som mal chodiť s niekým kto sa mi nepáči ? a až by som sa zaľúbil do niekoho, tak pretože by sa mi dotyčný človek páčil, ak by to bolo vyslovene vnútro, viem že by sa mi dané dievča začalo páčiť všeobecne, čiže by som nemal dôvod riešiť ako vyzerá.
ale nie, nechodil by som s niekym kto by sa mi nepáčil, to je vlastne aj dôvod prečo s nikým nechodím, síce je sto dievčat ktoré sa mi veľmi páčia fyzicky ale žial po vnútornej stránke vôbec
nie. už mali o mňa menší záujem tlsté baby a vôbec sa mi nepáčili. nevadia mi drobné výchylky, ale viac sa mi páčia baby mne podobné, teda ja mám 65 s topánkami, ale nejde o to, čo si myslia druhý, ale ja som už dlho kvôli tomu sám, ale aj tak som príliš dobrý, a pekne dievčatá môjho typu o takých ani nezakopnú
Veď tak záleží do akej miery samozrejme... Ak by bol úplne vychudnutý,že chudší o dosť ako ja, to by mi vadilo... alebo aj tučnejší. Ale zas na druhej strane,keby som si s tým človekom rozumela ,bolo by nám spolu fajn, možno by som sa do neho zaľúbila.
Je pekna = paci sa mne aj ostatnym. Paci sa mi = paci sa mne ale nemusi sa pacit ostatnym (t.j. nemusi byt pekna). U mna staci ak sa paci mne , je mila a ma rozum (nespravi pre mna vsetko).
povedzte mi prosím čo je to za zmýšľanie v dnešnej dobe: ,,radšej budem s niekým kto je pekný, ale nemám ho úprimne rád, nemám rad jeho vlastnosti, proste jeho..."?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je prirodzené, že najprv sa zamiluješ do niečoho čo vidíš, ale to nestačí.
Nesmie to mať základ v citoch, pocitoch... lebo by to nebola láska ale len zamilovanie, či závislosť od druhej osoby...
Láska má základ v priateľstve, dôvere, prijatí seba a druhého takých akí sme...
Ak by ale teraz moj priatel nejak rapidne schudol alebo pribral,moje city by to nezmenilo. Ak by ale pribral kvoli zlemu zivotnemu stylu asi by som chcela aby chodil so mnou behat a tak
asi by som nechcela chlapa,ktorý má viac ako 100 kíl
a plus človek,ktorý pre mňa spraví všetko musí byť zúfalec,takí chalani sú najhorší
ale nie, nechodil by som s niekym kto by sa mi nepáčil, to je vlastne aj dôvod prečo s nikým nechodím, síce je sto dievčat ktoré sa mi veľmi páčia fyzicky ale žial po vnútornej stránke vôbec
radšej by som bola s niekým kto ma má rád a stará sa o mňa atď a je aj pekný.
(a ten môj je čiže no problem
0_0 krása je to posledné, čo by sa malo riešiť...